Καλιφόρνια: Ένα 10χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε στο κεφάλι λόγω ερωτικής απόρριψης

Καλιφόρνια: Ένα 10χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε στο κεφάλι λόγω ερωτικής απόρριψης

Άντρας πυροβόλησε και βρήκε ένα 10χρονο μωρό στο κεφάλι, έπειτα από την ερωτική απόρριψη που δέχτηκε από τη μητέρα του - Νοσηλεύεται και δίνει μάχη για τη ζωή του

astinomia_california_pirovolismos
Ένα μικρό κορίτσι, που δεν έχει συμπληρώσει καλά - καλά 10 μήνες ζωής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από άντρα, ο οποίος προηγουμένως είχε απορριφθεί, ερωτικά, από τη μητέρα του μωρού.

Ο Jerry Dyer, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, δήλωσε ότι η 18χρονη Deziree Menagh είχε μαζί της την κόρη της, Fayth Percy σε ένα πάρτι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και εκεί ο Marcos Echartea την πλησίασε, της άρπαξε το χέρι και προσπάθησε να την τραβήξει προς τη μεριά του.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η Deziree Menagh ισχυρίστηκε πως γνώριζε τον 23χρονο δράστη, που είχε συναντήσει μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα. Αναστατωμένη από την κίνηση του Echartea, η Menagh πήρε την κόρη της και ήταν έτοιμη να φύγει από το πάρτι με έναν φίλο να βρίσκεται στο αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Echartea περπάτησε προς το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τρεις φορές προς το παράθυρο, στην πλευρά του οδηγού του οχήματος, με τη μια σφαίρα να βρίσκει το μωρό στο κεφάλι.

Η μικρή Fayth νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής και προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. «Είναι σοκαριστικό το γεγονός να γνωρίζουμε πως υπάρχει στο νοσοκομείο ένα μωρό 10 μηνών που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης ήταν υπεύθυνος για άλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, που έλαβε χώρα στις 27 Μαΐου. Σε εκείνη την περίπτωση, πυροβόλησε αρκετές φορές σε ένα κατοικημένο σπίτι, ωστόσο δεν τραυμάτισε κάποιον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης