Σενάριο αλά «Gone Girl» επικαλείται ομογενής που έχει συλληφθεί σε σχέση με την εξαφάνιση της γυναίκας του

Σενάριο αλά «Gone Girl» επικαλείται ομογενής που έχει συλληφθεί σε σχέση με την εξαφάνιση της γυναίκας του

Ένας από τους δικηγόρους του Φώτη Ντούλου είπε ότι βρήκαν ένα «σκοτεινό» μυθιστόρημα που είχε γράψει η εξαφανισμένη Τζένιφερ, με θέμα παρόμοιο με εκείνο της ταινίας

fotis
Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Τζένιφερ Ντούλου, μια 50χρονη μητέρα από το Κονέκτικατ, εξαφανίστηκε από προσώπου γης, αφού άφησε με το αμάξι τα παιδιά της στο σχολείο.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος, 51 ετών, και η σύντροφός του, η 44χρονη Μισέλ Τροκόνις συνελήφθησαν στις αρχές Ιουνίου με την κατηγορία της παρακώλυσης της δικαιοσύνης, στο πλαίσιο της έρευνας των Αρχών για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γυναίκας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ομογενής και η σύζυγός του είχαν εμπλακεί τα τελευταία δύο χρόνια σε μια άγρια διαμάχη για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των πέντε παιδιών τους.

Σύμφωνα με το NBC News, υλικό που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών δείχνει τον Φώτη Ντούλο και την τωρινή του σύντροφο να πετούν αντικείμενα που είχαν πάνω τους το αίμα της Τζένιφερ Ντούλου, ενώ οι εισαγγελικές Αρχές έχουν πει ότι έχει βρεθεί DNA του 51χρονου επιχειρηματία στο σπίτι της συζύγου του.

Τόσο ο Φώτης Ντούλος όσο και η σύντροφός του έχουν δηλώσει αθώοι, και βρίσκονται εκτός φυλακής με εγγύηση.

fotis-2
Κλείσιμο


Σύμφωνα με το NBC News, η αναζήτηση των Αρχών για την εξαφανισμένη γυναίκα εστιάζει κυρίως στα πολλά ακίνητα που διαθέτει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος ασχολείται με τα μεσιτικά.

Την περασμένη Κυριακή, ο Νορμ Πάτις, δικηγόρος του Φώτη Ντούλου, ισχυρίστηκε ότι η φίρμα του βρήκε μια νουβέλα μυστηρίου την οποία είχε γράψει η Τζένιφερ Ντούλου, και η οποία θυμίζει έντονα την υπόθεση του Gone Girl, του γνωστού μπεστ σέλερ που γυρίστηκε κατόπιν σε ταινία, και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της ώστε να ενοχοποιήσει τον άνδρα της για φόνο.

«Έχουμε καταθέσει στη δικαιοσύνη μια πολύ σκοτεινή νουβέλα πάνω από 500 σελίδων που είχε γράψει η Τζένιφερ. Δεν γνωρίζουμε τι έχει απογίνει η Τζένιφερ, όμως το σενάριο του Gone Girl είναι κάτι που εξετάζουμε πολύ σοβαρά», αναφέρει στη δήλωσή του ο δικηγόρος.

ntoulos


Μια μέρα από την συγκεκριμένη δήλωση, η οικογένεια της Τζένιφερ Ντούλου έδωσε απάντηση, καταδικάζοντας τους ισχυρισμούς της νομικής ομάδας του Φώτη Ντούλος. Στην δήλωση αναφέρεται ότι το εν λόγω μυθιστόρημα γράφτηκε από τη γυναίκα το 2002, πριν καν γνωρίσει τον σημερινό της σύζυγο. Επιπλέον συγγενείς και φίλοι της διαψεύδουν ότι το βιβλίο είχε την παραμικρή σχέση με το «Κορίτσι που εξαφανίστηκε».

Η εκπρόσωπος της οικογένειας χαρακτήρισε τα υπονοούμενα της νομικής ομάδας του Ντούλου «προσβλητικά» επισημαίνοντας ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα έπεσε θύμα «βίαιης επίθεσης».

«Η απόπειρα να συνδέσει κάποιος την εξαφάνιση της Τζένιφερ με ένα βιβλίο που έγραψε πριν από 17 χρόνια δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με λογοτεχνία ή με ταινίες, έχουμε να κάνουμε με την αληθινή ζωή. Η Τζένιφερ δεν βρίσκεται εδώ για να προστατέψει τα παιδιά της και αυτοί οι αναληθείς και ανεύθυνοι ισχυρισμοί βλάπτουν τα τέκνα του ζευγαριού», είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της οικογένειας.

Το τρέιλερ της ταινίας Gone Girl

🎥 GONE GIRL (2014) | Full Movie Trailer in Ultra HD | 4K


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης