Η αστυνομία του Μάντσεστερ πέρασε χειροπέδες σε 93χρονη γιαγιάκα και το Twitter... «ξετρελάθηκε»!

Η αστυνομία του Μάντσεστερ πέρασε χειροπέδες σε 93χρονη γιαγιάκα και το Twitter... «ξετρελάθηκε»!

Η Τζόσι Μπερντς ήταν σε όλη της τη ζωή νομοταγής πολίτης και ήθελε να πάρει μια «γεύση» από την παρανομία

giagia
Μία από τις μεγαλύτερες αστυνομικές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε την ευκαιρία σε μια 93χρονη γυναίκα να ζήσει για μερικές ώρες σαν «παράνομη», κάτι που η ίδια επιθυμούσε διακαώς, και το twitter αντέδρασε με ενθουσιασμό.

Η συγκινητική αυτή ιστορία έγινε γνωστή μέσω ενός viral tweet, που συγκέντρωσε χιλιάδες like και κοινοποιήσεις μέσα σε λίγα 24ωρα. Σε αυτό, μια Βρετανίδα ευχαριστεί δημόσια την Αστυνομία του Μείζονος Μάντσεστερ, επειδή έκανε την χάρη στην γιαγιά της και τη «συνέλαβε».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αστυνομία του Μείζονος Μάντσεστερ που "συνέλαβε" τη γιαγιά Τζόσι σήμερα. Είναι 93 ετών, η υγεία της επιδεινώνεται και ήθελε να συλληφθεί μια φορά πριν να είναι αργά. Έχει χρυσή καρδιά και σήμερα το καταευχαριστήθηκε. Σας ευχαριστώ που κάνατε την ευχή της πραγματικότητα», έγραψε η Βρετανίδα.



Μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ, η εγγονή της 93χρονης εξήγησε ότι η γιαγιά της ήθελε να κάνει κάτι συναρπαστικό όσο έχει ακόμα δυνάμεις, αφού η υγεία της πάει από το κακό στο χειρότερο. «Όπως λέει, μια ζωή ήταν φρόνιμη και ήθελε να αποκτήσει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία. Είναι σταρ» συμπλήρωσε η εγγονή της περιπετειώδους γιαγιάς.

Σε μια δήλωσή της, η Αστυνομία του Μείζονος Μάντσεστερ επιβεβαίωσε ότι όντως «πήρε για μια βόλτα» την 93χρονη, προκειμένου να εκπληρώσει την ευχή της. «Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα μέλος της κοινότητας μάς προσέγγισε με ένα ασυνήθιστο αίτημα. Η γυναίκα εξήγησε ότι η 93χρονη γιαγιά της είχε μια επιθυμία πριν φύγει από αυτή τη ζωή και ήλπιζε ότι θα μπορούσαμε να την βοηθήσουμε να την εκπληρώσει. Το αίτημα ήταν να συλλάβουμε την γυναίκα και να την οδηγήσουμε σε ένα από τα αστυνομικά μας τμήματα ώστε να ζήσει για λίγο σαν παράνομη», ανέφερε η δήλωση.

Κλείσιμο
giagiaa


Όπως επισημαίνει η Αστυνομία του Μείζονος Μάντσεστερ, ένα από τα βασικά μελήματα των οργάνων είναι να κρατούν ευχαριστημένους τους πολίτες. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε να κάνουν το χατήρι στην 93χρονη, χωρίς φυσικά να παραμεληθούν τα άλλα καθήκοντα των αστυνομικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης