Ιράν: Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή της κατάρριψης του αμερικανικού drone

Ιράν: Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή της κατάρριψης του αμερικανικού drone

Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος βρισκόταν σε απόσταση 34χλμ από τις ιρανικές ακτές όταν καταρρίφθηκε

drone_2006_1-768x485
Ένα βίντεο – ντοκουμέντο είδε το «φως» της δημοσιότητας από την κατάρριψη του Αμερικανικού drone από το Ιράν.

Το βίντεο δείχνει την στιγμή που εξαπολύεται ο πύραυλος από το Ιράν και δευτερόλεπτα αργότερα το λευκό φως από τον αντιεροπορικό πύραυλο όταν χτυπάει το drone στον ουρανό μετατρέπεται σε μια «πύρινη» μπάλα.

Να σημειωθεί ότι οι αμερικανοί ισχυρίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης ότι το αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε μεγάλο υψόμετρο σε διεθνή εναέριο χώρο πάνω από το Στενό της Χορμούζ, σε απόσταση 34χλμ από τις ιρανικές ακτές όταν καταρρίφθηκε από ιρανικές δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Η ηγεσία του Κογκρέσου κλήθηκε στον Λευκό Οίκο για ενημέρωση 

Η αμερικανική κυβέρνηση κάλεσε τα κορυφαία στελέχη του Κογκρέσου στον Λευκό Οίκο για μια ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Ιράν μετά την κατάρριψη ενός αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ανέφερε μια πηγή που έχει γνώση αυτής της συνάντησης.

Η σύσκεψη, παρουσία των τεσσάρων ηγετών του Κογκρέσου αλλά και των επικεφαλής των Επιτροπών Ενόπλων Δυνάμεων και Πληρορφοριών θα διεξαχθεί γύρω στις 22.00 (ώρα Ελλάδας), πρόσθεσε η ίδια πηγή



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης