Πυρά Τραμπ κατά Ντράγκι - Μιλά για αθέμιτο ανταγωνισμό

tr65

«Ο Μάριο Ντράγκι μόλις ανακοίνωσε ότι μπορεί να έρθουν περισσότερα μέτρα οικονομικής τόνωσης, κάτι που αμέσως έριξε το Ευρώ έναντι του Δολαρίου»,  έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε σχόλια που έκανε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο οποίος ζήτησε να υπάρξουν επιπλέον αλλαγές πολιτικής στην ΕΚΤ, και υποστήριξε πως τέτοιες αλλαγές θα προκαλούσαν άδικο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό σε βάρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Ο Μάριο Ντράγκι μόλις ανακοίνωσε ότι μπορεί να έρθουν περισσότερα μέτρα οικονομικής τόνωσης, κάτι που αμέσως έριξε το Ευρώ έναντι του Δολαρίου, καθιστώντας αδίκως ευκολότερο γι' αυτούς να ανταγωνίζονται τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κάνουν αυτό χωρίς αντίδραση εδώ και χρόνια, μαζί με την Κίνα και άλλους», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.Ο Ντράγκι είχε δηλώσει νωρίτερα πως νέες μειώσεις επιτοκίων ή αγορές ομολόγων μπορεί να χρειαστούν, αν δεν επιταχυνθεί ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Τραμπικός

Βγάλε το σκασμό επιτέλους ηλίθιε βαψομμαλιά! Κουμάντο στους καουμπόηδες, όχι στην Ευρώπη!

Νικος

Πλάκα έχει ο τραμπολινος. Τι θέλει δηλαδή να κάνει ο ντραγκι οικονομική πολιτική υπέρ των ΗΠΑ;. Αν ασχολούνταν ο Τραμπ μόνο με τους Κινέζους θα του έδινα και ένα δίκιο. Αλλά αυτός τα έχει βάλει με όλους και έχει αυτοαπομονωθει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης