Ιταλός παρίστανε τον πρώην άσο της Γιουβέντους Αντρέα Πίρλο για να εξαπατά τα θύματά του

Ιταλός παρίστανε τον πρώην άσο της Γιουβέντους Αντρέα Πίρλο για να εξαπατά τα θύματά του

Ο Πίρλο αντιλήφθηκε την απάτη όταν τα θύματα του επιτήδειου απατεώνα επικοινωνούσαν μαζί του ή με τους βοηθούς του, αξιώνοντας την καταβολή των χρημάτων

pirlo
Μία πολύ μακρινή ομοιότητα στάθηκε ικανή για τον 48χρονο πρώην χρυσοχόο Αλεσάντρο Παλατσόλο να προσποιηθεί τον διάσημο Ιταλό πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και άσο της Γιουβέντους Αντρέα Πίρλο και να εξαπατήσει τη μισή Ιταλία.

Οι ιταλικές Αρχές, μετά την αγωγή που κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής, διέταξαν έρευνες και διώκουν τον Παλατσόλο για εξαπάτηση κατ’ εξακολούθηση, υποδυόμενος άλλο πρόσωπο, τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις.

Ο Πίρλο αντιλήφθηκε την απάτη όταν τα θύματα του επιτήδειου απατεώνα επικοινωνούσαν μαζί του ή με τους βοηθούς του, αξιώνοντας την καταβολή των χρημάτων. Μάλιστα, σε μία περίπτωση ο 48χρονος Παλατσόλο, από τη Βαλέντσα του Πεδεμοντίου είχε κλείσει επίσκεψη με τον προσωπικό γιατρό που Πίρλο!

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο Παλατσόλο επιχείρησε να αγοράσει ένα πανάκριβο ρολόι στο Τορίνο και επανέλαβε το ίδιο στη Νάπολη και τη Μπρέσα. Παρουσιαζόταν ως Αντρέα Πίρλο και διάλεγε κάποια από τα πιο ακριβά εκθέματα στις βιτρίνες και κατόπιν έστελνε τη 42χρονη σύντροφο και συνεργό του από την Παβία για να τα παραλάβει, υποστηρίζοντας πως θα περνούσε αργότερα ο Πίρλο για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Σημειώνεται, ότι στη Μπρέσα είχε αγοράσει ρούχα αξίας 5.000 ευρώ. Οι Αρχές εντόπισαν τον απατεώνα από τα ίχνη των κλήσεων του κινητού του στα καταστήματα που «χτυπούσε» . Κατά τη διάρκεια των ερευνών, τα θύματα που κατέθεταν στις διωκτικές Αρχές δήλωναν τη βεβαιότητα πως είχαν να κάνουν με τον ίδιον τον Πίρλο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης