Ντόναλντ Τραμπ: Τρελή καζούρα στο Twitter για τη συνάντησή του με τον «Πρίγκιπα των Φαλαινών»

Ντόναλντ Τραμπ: Τρελή καζούρα στο Twitter για τη συνάντησή του με τον «Πρίγκιπα των Φαλαινών»

Ένα λαθάκι έκανε ο άνθρωπος και το Twitter... έπεσε να τον «φάει»

wales
Ένα λαθάκι έκανε ο άνθρωπος και το Twitter... έπεσε να τον «φάει». Ο λόγος για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε χθεσινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα έγραψε λάθος τον τίτλο του πρίγκιπα Καρόλου, του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, με αποτέλεσμα να γίνει (για μία ακόμη φορά) στόχος άγριας διαδικτυακής καζούρας.

Το ορθογραφικό λάθος του Τραμπ αφορούσε στη λέξη «Wales», που σημαίνει «Ουαλία». Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε ένα ακόμα γραμματάκι στη λέξη και έτσι ο «Πρίγκιπας της Ουαλίας», έγινε... «Πρίγκιπας των Φαλαινών», αφού «Whales» σημαίνει «φάλαινες».

Το επίμαχο post του Αμερικανού προέδρου αναφερόταν σε μια δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα σε συνέντευξη και η οποία επικρίθηκε από μερίδα του αμερικανικού Τύπου. Στη συνέντευξή του ο Τραμπ εξηγούσε ότι δεν θεωρεί πως είναι λάθος να δεχθεί πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν έναν αντίπαλό του, αν αυτές τις προσέφερε μια ξένη κυβέρνηση. «Δεν πρόκειται για παρέμβαση, (αν) έχουν πληροφορίες, πιστεύω ότι θα τις έπαιρνα και αν πίστευα ότι κάτι πάει στραβά, ίσως να πήγαινα στο FBI» είχε πει χαρακτηριστικά.

lathos


«Συναντώ και μιλώ συνεχώς με "ξένες κυβερνήσεις". Μόλις συναντήθηκα με την Βασίλισσα της Αγγλίας (Η.Β.), τον Πρίγκιπα των Φαλαινών, την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, τον Πρόεδρο της Γαλλίας και τον Πρόεδρο της Πολωνίας. Μιλήσαμε για "όλα"! Πρέπει να καλώ το FBI αμέσως μετά τις συναντήσεις και τα τηλεφωνήματα; Τι γελοίο! Δεν θα με ξαναεμπιστευόταν ποτέ κανείς. Ωστόσο, τα Fake News Media παίζουν σπάνια ολόκληρη την απάντησή μου. Αφήνουν σκόπιμα εκτός το κομμάτι που έχει σημασία», έγραψε στο tweet του ο Τραμπ και οι χρήστες της πλατφόρμας δεν έχασαν λεπτό.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλιά τους
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης