Βρετανία: Σε «πόλεμο» δύο βασίλισσες της TV

Βρετανία: Σε «πόλεμο» δύο βασίλισσες της TV

Η επίδοξη διάδοχος της Μέι Έστερ ΜακΒι και η πρώην συνάδελφός της και διάσημη τηλεπερσόνα Λόρεν Κέλι  αντάλλασσουν φαρμακερά πυρά  διά του Τύπου

Esther-McVey-pic
Η μία φλερτάρει με την πρωθυπουργία και η άλλη θέλει να γίνει η «πάπισσα των «πρωινάδικων».

Οι δύο κυρίες έβγαλαν τα μαχαίρια ενώ παλιά αναδείκνυαν τα απύθμενα ντεκολτέ τους... για να λάβουν προαγωγή στο κανάλι τους.

H σέξι πρώην υπουργός Εργασίας Εστερ ΜακΒι και η διάσημη τηλεπερσόνα Λόρεν Κέλι κονταροχτυπιούνται τα τελευταία 24ωρα με την γνωστή τηλεπερσόνα να.. θάβει με το γάντι την υποψήφια των Τόρις για την ηγεσία του κόμματος.

Στην ερώτηση του οικοδεσπότη της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Good Morning Britain» Πιρς Μόργκαν, εάν θυμάται τη συνεργασία της με την Έστερ όταν δούλευαν μαζί στο δίκτυο «ITV», η Λόρεν απάντησε κοφτά: «Ναι, ναι θυμάμαι».

Νωρίτερα, την είχε επικρίνει δριμύτατα για την πολιτική της σε ότι αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και την στάση της σε ότι αφορά το Brexit.

Κλείσιμο
H Λόρεν απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε ότι η Εστερ δεν είναι κατάλληλη για την ηγεσία του κόμματος. Η Έστερ έχει ταχθεί κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Όταν οι δύο κυρίες ήταν συνάδελφοι στο ίδιο κανάλι, έβγαζαν στη φόρα τα απύθμενα ντεκολτέ τους για να εκτοξεύσουν τα ποσοστά τηλεθέασης και να γίνουν οι αγαπημένες του καναλιού, σχολιάζει το δίκτυο CNN.

Τώρα όμως που η μία ακολούθησε διαφορετικό δρόμο από αυτόν της τηλεόρασης βάζοντας υποψηφιότητα για την ηγεσία των Τόρις, η άλλη άδραξε την ευκαιρία για να της επιτεθεί.

Από την πλευρά της, η Έστερ δήλωσε ότι η Λόρεν είναι πιθανόν ζηλιάρα γιατί κάποτε είχε πάρει αυτή προαγωγή στο κανάλι (και όχι η Λόρεν).

Esther-McVey-pic
Η Έσθερ ΜακΒι


Η 59χρονη Λόρεν και η 51χρονη Εστερ είναι δύο γυναίκας καριέρας. Η πρώτη είναι παρουσιάστρια στη δημοφιλή εκπομπή «Lorraine Live» στο δίκτυο GNMT ενώ η ξανθιά πρώην υπουργός με το καρέ μαλλί και το αβίαστο χαμόγελο θεωρείται ως η «πιο σέξι υπουργός» στην κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον όπως και στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι.

Lorraine-Kelly-pic
Η Λόρεν Κέλι


Προτού ασχοληθεί με τα κοινά, η Έστερ ήταν μια διάσημη τηλεπαρουσιάστρια που πόζαρε όλο νάζι σε εξώφυλλα περιοδικών. Φορώντας σακάκια με τολμηρό ντεκολτέ,δαντελένιες μπλούζες και φούστες με σκίσιμο στο πλάι, η Έστερ μαγνήτισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και κυρίως του ανδρικού πληθυσμού. Mόλις όμως ο Ντέιβιντ Κάμερον της εμπιστεύτηκε το υπουργείο Εργασίας, η Βρετανή πολιτικός σκέπασε το πλούσιο μπούστο της και υιοθέτησε ένα πιο επαγγελματικό «dress code».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης