Ομηρία σε φυλακή στη Γαλλία: Συνελήφθη ο δράστης

Ομηρία σε φυλακή στη Γαλλία: Συνελήφθη ο δράστης

Ο κρατούμενος ζητούσε τη μεταφορά του από το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα - Ως άτομο με ψυχολογικά προβλήματα περιγράφεται από τα γαλλικά ΜΜΕ

france
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας στις φυλακές Condé-sur-Sarthe στην Ορνέ στα βορειοδυτικά της Γαλλίας, καθώς ο κρατούμενος που κρατούσε ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους συνελήφθη.

Όπως μετέδωσαν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο κρατούμενος ζητούσε τη μεταγωγή του από το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για την έκτη ομηρία που πραγματοποιεί.

Ο 35χρονος χρησιμοποίησε ένα αυτοσχέδιο όπλο, καταφέροντας να ακινητοποιήσει τους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να τους κρατήσει σε κατάσταση ομηρίας.

Ο κρατούμενος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πριν τη σύλληψή του απελευθέρωσε τον ένα από τους δύο ομήρους.

«Η υπόθεση ομηρίας στην φυλακή Conde-sure-Sarthe τελείωσε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της φυλακής και την ειδική ομάδα επιχειρήσεων της αστυνομίας για τη συμμετοχή τους», σχολίασε στο Twiter η υπουργός Δικαιοσύνης στη Γαλλία, Νικόλ Μπελουμπέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης