Ουγγαρία: Στους 20 οι νεκροί από το ναυάγιο του ποταμόπλοιου στον Δούναβη

Ουγγαρία: Στους 20 οι νεκροί από το ναυάγιο του ποταμόπλοιου στον Δούναβη

Το τελευταίο πτώμα βρέθηκε σε απόσταση 18 μιλίων από το σημείο του δυστυχήματος, στην πόλη Szazhalombatta - Άλλα επτά άτομα εξακολουθούν να δηλώνονται αγνοούμενοι

dunabes
Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο του τουριστικού ποταμόπλοιου, που σημειώθηκε στις 29 Μαΐου στα νερά του Δούναβη, στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη.

Η ουγγρική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ανασύρθηκε ένα ακόμα πτώμα Νοτιοκορεάτη, ενώ αγνοούνται άλλα επτά άτομα, επίσης από το γκρουπ των Νοτιοκορεατών που έκαναν διακοπές στην όμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Οι πιθανότητες κάποιος από τους επτά αγνοούμενους να είναι ζωντανός, έχουν εκμηδενιστεί, γεγονός που σημαίνει ότι ο επίσημος αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Το νέο πτώμα που βρέθηκε ήταν γυναίκας και εντοπίστηκε σε απόσταση 18 μιλίων από το σημείο που έγινε το ναυάγιο, στην πόλη Szazhalombatta.

Από τους επιβαίνοντες στο τουριστικό ποταμόπλοιο, μόλις επτά άτομα διασώθηκαν, όλοι από τη Νότια Κορέα.

dunabes1
Στο σημείο του ναυαγίου έχει στηθεί ένας μεγάλος γερανός, μέσω του οποίου θα γίνει η ανάσυρση του πλοίου από τον βυθό του Δούναβη, ώστε μέσα από την εξέτασή του, να απαντηθούν τα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Κλείσιμο
Η ουγγρική αστυνομία πάντως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς έχει ανακρίνει 230 άτομα και 66 αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διαμορφώσει εικόνα για όσα συνέβησαν το βράδυ της 29ης Μαΐου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης