Forbes: Η φούσκα της Αριστεράς στην Ελλάδα ετοιμάζεται να σκάσει

Forbes: Η φούσκα της Αριστεράς στην Ελλάδα ετοιμάζεται να σκάσει

Η επερχόμενη κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσει νέα ώθηση στην ελληνική οικονομία αναφέρει το περιοδικό - «Είναι πλέον κατανοητό ότι η Αριστερά είναι το πρόβλημα και όχι η λύση του προβλήματος»

mitsotakis
Στην επερχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα και σε ένα καλύτερο μέλλον για την οικονομία της χώρας αναφέρεται άρθρο του αμερικανικού περιοδικού «Forbes».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Χρηματιστήριο στην Αθήνα «καλπάζει», κάτι που σηματοδοτεί το τέλος μιας ιδεολογίας που θέλει να φέρει στην Ελλάδα την «ισότητα στη φτώχεια» και όχι τις ίδιες ευκαιρίες για ευημερία. «Τώρα είναι πλέον κατανοητό ότι η Αριστερά είναι το πρόβλημα και όχι η λύση του προβλήματος», υπογραμμίζει το άρθρο.

«Τα καλά νέα είναι ότι το δημοκρατικό σύστημα της χώρας που έδωσε την εξουσία σε ένα κόμμα της Αριστεράς θα το απομακρύνει από τη διακυβέρνηση ανοίγοντας τον δρόμο για ένα νέες πολιτικές που θα απελευθερώσουν την δημιουργικότητα των Ελλήνων και θα οδηγήσουν στην δημιουργία πλούτου για τους ίδιους τους Έλληνες και για τη χώρα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης