Viral στη Γερμανία βίντεο YouTuber που «κράζει» την κυβέρνηση Μέρκελ

Viral στη Γερμανία βίντεο YouTuber που «κράζει» την κυβέρνηση Μέρκελ

Ο «εξάφαλμος» του 26χρονου μουσικού διαρκεί σχεδόν μια ώρα

rezo-n1
Viral έχει γίνει στη Γερμανία ο «εξάψαλμος» ενός δημοφιλούς YouTuber στην κυβέρνηση Μέρκελ.

Ο 26χρονος μουσικός παραγωγός Rezo που βρίσκεται πίσω από το κανάλι Rezo Ja Lol Ey με 600.000 followers, για σχεδόν μια ώρα επιτίθεται στη Γερμανίδα καγκελάριο.

Στο βίντεο που έχει περισσότερα από 4,7 εκατομμύρια views, ο 26χρονος επικρίνει το κόμμα της Μέρκελ και τους σοσιαλιστές κυβερνητικούς της εταίρους για την εφαρμογή μιας αβάσιμης πολιτικής που, σύμφωνα με τον ίδιο, «καταστρέφει τις ζωές και το μέλλον μας».

Αναλυτές των media έχουν ήδη δηλώσει έκπληκτοι για το γεγονός οτι ένα βίντεο που ασχολείται με την πολιτική έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τόσα πολλά views.

O Rezo υποστηρίζει ότι μετά από ανάλυση εβδομάδων μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για το CDU και το CSU και το πώς είπανε ψέματα εφαρμόζοντας πολιτικές κατά των νέων Γερμανών.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ότι η συμμαχία των δύο κομμάτων έχει δημιουργήσει έναν ακόμα μεγαλύτερο διχασμό ανάμεσα στους πολύ πλούσιους και την πλειονότητα των Γερμανών «με τους 45 πλουσιότερους στη Γερμανία να έχουν τόσο πλούτο όσο το 50% των φτωχότερων της χώρας».

Κλείσιμο
Ο 26χρονος μουσικός παραθέτει στατιστικά στοιχεία και εικόνες οι οποίες επικεντρώνονται στην κλιμματική αλλαγή, στην απουσία ίσων ευκαιριών αλλά και στον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε στην ΕΕ για το copyright.

Στο τέλος του βίντεο ο YouTuber απευθύνεται τόσο στους πολιτικούς στους οποίους λέει ότι «θα πρέπει να συνηθίσετε όταν οι νέοι πιστεύουν ότι οι πολιτικές σας είναι σκ@@@» όσο και στους πολίτες τους οποίους καλεί να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή μολονότι οι ευρωπαϊκές πολιτικές είναι «τελείως βαρετές».

Die Zerstörung der CDU.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης