Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον με τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον με τα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ξεχώρισε με την κομψή της εμφάνιση ανάμεσα στους 8000 καλεσμένους στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Kate-Middleton-et-le-prince-William__1_
Κομψή και φανερά ενθουσιασμένη, μετά τα θετικά σχόλια που έλαβε από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τον «μαγικό» κήπο που σχεδίασε στο πλαίσιο του Chelsea Flower Show, η 37χρονη Κέιτ Μίντλετον έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο δεύτερο garden party της βασίλισσας, στους κήπους του παλατιού.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την μονάρχη υποδέχθηκαν την Τρίτη 8000 καλεσμένους «κοινούς θνητούς» από κάθε γωνιά της Βρετανίας, που έχουν ξεχωρίσει ο καθένας στον τομέα του. Το έθιμο των garden party στο Μπάκιγχαμ τηρείται από την εποχή της βασίλισσας Βικτόρια και πραγματοποιούνται τέσσερα garden party κάθε χρόνο με συνολικά περίπου 30.000 καλεσμένους.

Στο garden party του Μαΐου η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ροζ μίντι coat dress του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen, καπέλο του λονδρέζικου οίκου Juliette Botterill στην ίδια απόχρωση, nude σουέτ γόβες Gianvito Rossi ενώ επέλεξε να κρατήσει ένα μικρό clutchτου οίκου Loeffler Randall. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ ολοκλήρωσε την άψογη εμφάνισή της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια πέρλες, που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας έτσι τη μνήμη της «αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών», που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον φορά κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Συχνά σε επίσημες εκδηλώσεις του παλατιού η δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίζεται με την διαμαντένια τιάρα της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ανήκε στη βασίλισσα Ελισάβετ και δόθηκε στη Νταϊάνα το 1981 ως γαμήλιο δώρο.
558453638828
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης