Σρι Λάνκα: Συγκινεί η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ASOS για τα τρία παιδιά του που σκοτώθηκαν

Σρι Λάνκα: Συγκινεί η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ASOS για τα τρία παιδιά του που σκοτώθηκαν

Σε ανοιχτή επιστολή της, η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου Άντερς Χολς Πόβλσεν και της Ανν Πόβλσεν ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση που δέχθηκαν – Το ζευγάρι έχασε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του στις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα

21066130
Ανοιχτή επιστολή προς όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν απηύθυνε η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου της Asos, Άντερς Χολς Πόβλσεν, που έχασε τα τρία από τα τέσσερά του παιδιά στα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Σρι Λάνκα, όταν η οικογένεια έκανε τις πασχαλινές της διακοπές.

Η 15χρονη Άλμα, η 12χρονη Άγκνες και ο 5χρονος Άλφρεντ ήταν ανάμεσα στους 253 νεκρούς από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στις 21 Απριλίου. Ζωντανή κατάφερε να βγει μόνον η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Άγκμες.

Στην ανοιχτή επιστολή της οικογένειας, που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες Journal και Scotsman, το ζευγάρι Άντερς και Αν Πόβλσεν εκφράζει την «βαθιά ευγνωμοσύνη» για τα αναρίθμητα μηνύματα που δέχτηκαν, στέλνοντας κι αυτοί με τη σειρά τους την αγάπη τους.

«Σας ευχαριστούμε. Στέλνουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας για τα συλλυπητήρια, την ευαισθησία και τις σκέψεις που λάβαμε, μετά την τραγική απώλεια των τριών αγαπημένων μας και όμορφων παιδιών Άλφρεντ, Άγκνες και Άλμα», αναφέρουν οι γονείς.

Οι γονείς αναφέρουν ότι τα λόγια συμπαράστασης που έλαβαν άγγιξαν τις καρδιές τους. Επίσης, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους σε όσες οικογένειες έχασαν αγαπημένα πρόσωπα στις επιθέσεις.

«Μέσα στην βαθύτατη θλίψη μας, είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που παραμένουμε ενωμένοι με την κόρη μας Άστριντ. Η ανάμνηση των τριών παιδιών μας, το υπέροχο πνεύμα τους και οι ψυχές τους θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές μας», σημειώνουν.

Κλείσιμο
Η επιστολή κοσμείται από τα αρχικά των τριών παιδιών που σκοτώθηκαν και έχει μία φωτογραφία που πλαισιώνεται από φτερά που αιρωούνται.

Στην κηδεία των παιδιών, ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Δανία έφτασε στον καθεδρικό ναό έχοντας στην αγκαλιά του την απαρηγόρητη σύζυγό του και την μικρή του κόρη Άστριντ. Τα φέρετρα είχαν φωτογραφίες των παιδιών και ήταν διακοσμημένα με λουλούδια ενώ σε ένα από αυτά υπήρχαν πολύχρωμα μπαλόνια. Μετά από λίγα λεπτά σιωπής έξω από την εκκλησία, η 10χρονη αδελφή των νεκρών παιδιών έκοψε το σχοινί που συγκρατούσε τα μπαλόνια και τα άφησε στον ουρανό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης