Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον σε ρόλο σωτήρα των Συντηρητικών

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον σε ρόλο σωτήρα των Συντηρητικών

Ο 54χρονος πρώην υπουργός Εξωτερικών θεωρείται από πολλούς ως ο επικρατέστερος διάδοχος της Τερέζα Μέι

boris-johnson-dyo
Έχασε βάρος, έκοψε κοντά τα μαλλιά και ρίχνεται ανανεωμένος και φουλ ερωτευμένος στη μάχη της εξουσίας.

Ο 54χρονος πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία των Συντηρητικών αμέσως μετά την παραίτηση της Τερέζα Μέι. Και, όπως γράφει το πρακτορείο «Bloomberg» επικαλούμενο κύκλους της Ντάουνινγκ Στριτ, ο Τζόνσον έχει πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει την ηγεσία των Τόρις. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η ερωμένη του Κάρι Σίμοντς, που του δίνει οδηγίες για έναν επιτυχημένο προεκλογικό αγώνα.

boris-johnson-ena


«Είναι ένας γενικός κανόνας ότι όσο πιο πολλά προβλήματα έχει το Κόμμα των Συντηρητικών, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες τα μέλη του να στραφούν στον Μπόρις Τζόνσον», δήλωσε ο Πολ Γούντμαν, συντάκτης της ιστοσελίδας που πρόσκειται στους συντηρητικούς «ConservativeHome».

Οι Συντηρητικοί βρίσκονται σε υπαρξιακό κίνδυνο την ώρα που ο εφιάλτης του ευρωσκεπτικισμού πλανάται πάνω από τη χώρα ενόψει της ευρωκάλπης.

Το Brexit έχει προκαλέσει διχασμό στο κυβερνών κόμμα και ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίζεται για πολλούς ως ο σωτήρας του κόμματος.

Το κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ «Brexit» έρχεται πρώτο στις ευρωεκλογές της 26ης Μαίου με ποσοστό 34% ενώ οι Συντηρητικοί καταλαμβάνουν μόλις την 4η θέση.

boris-johnson-tria
Κλείσιμο


Ο Τζόνσον και η 30χρονη αγαπημένη του Κάρι Σίμοντς, κυκλοφορούν πλέον μαζί και δημοσίως. Πλέον υπάρχει μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους. Για την επικοινωνιολόγο Τζούντι Τζέιμς, η Κάρι νιώθει πραγματική δέσμευση απέναντι στον Μπόρις. Η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας και ο Τζόνσον απολαμβάνουν ελεύθεροι τον έρωτά τους κάνοντας εκδρομές και στο εξωτερικό. Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το Πήλιο στις αρχές Ιανουαρίου.

H ξανθιά Κάρι έχει ξελογιάσει τον Τζόνσον, ο οποίος χώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, επί 25 χρόνια, Μαρίνα.

Η 30χρονη Κάρι είναι μόλις τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του, Λετίς.

«Ο Τζόνσον δείχνει ανανεωμένος, έχει χάσει αρκετά κιλά. Πίσω από τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση κρύβεται το νέο του αμόρε», υποστηρίζουν φίλοι του ζευγαριού και δεν αποκλείουν επισημοποίηση της σχέσης.

Boris Johnson announces Conservative Party leadership bid | ITV News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης