Ο αντικυβερνήτης της Λουιζιάνα υποδέχτηκε τον Τραμπ δείχνοντάς του με περηφάνια... τις κάλτσες του!

Ο αντικυβερνήτης της Λουιζιάνα υποδέχτηκε τον Τραμπ δείχνοντάς του με περηφάνια... τις κάλτσες του!

Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

socks-1
Ένθερμος φαν του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως είναι ο αντικυβερνήτης της Λουιζιάνα, ο οποίος υποδέχτηκε την Τρίτη τον Αμερικανό πρόεδρο στην πόλη Λέικ Τσαρλς, επιδεικνύοντας με περηφάνια τις κάλτσες του.

Οι κάλτσες, που ο Ρεπουμπλικανός Μπίλι Νανγκέσερ φαίνεται ότι αγόρασε ειδικά για τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, έχουν πάνω το πρόσωπο του Τραμπ.

Φυσικά από την απεικόνιση του Αμερικανού προέδρου δεν θα μπορούσε να λείπει το χαρακτηριστικό του μαλλί. Γι' αυτό και σε κάθε κάλτσα βρίσκουμε μια ραμμένη τούφα από τρίχες σε πορτοκαλί χρώμα, το σήμα κατατεθέν του Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ενθουσιάστηκε με τις πρωτότυπες κάλτσες του αντικυβερνήτη, και μάλιστα τις έδειξε γελώντας στους δημοσιογράφους που κατέγραψαν την σκηνή.

socks-1
socks-2


Κλείσιμο
Οι εν λόγω κάλτσες παράγονται από την εταιρεία Gumball Poodle και είναι διαθέσιμες προς αγορά στο Amazon. Η περιγραφή του προϊόντος έχει ως εξής: «Κάλτσες Ντόναλντ Τραμπ με απαλά, πλούσια μαλλιά που μπορείτε να χτενίσετε, να στιλιζάρετε ή ακόμα και να κουρέψετε. Αλλάξτε το στυλ του προέδρου ανάλογα με τη διάθεσή σας». Οι κάλτσες αποστέλλονται στον αγοραστή με μια μικροσκοπική χτένα.

Ο Τραμπ ταξίδεψε στην Λουιζιάνα προκειμένου να εκφωνήσει μια ομιλία σε μια εκδήλωση με θέμα τις ενεργειακές υποδομές των ΗΠΑ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης