Κομισιόν - Debate για την Προεδρία: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που θα «στριμώξουν» τους έξι υποψηφίους

Κομισιόν - Debate για την Προεδρία: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που θα «στριμώξουν» τους έξι υποψηφίους

Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα

em98
Δύο γυναίκες κι ένας άνδρας θα «ανακρίνουν» αύριο το βράδυ στις Βρυξέλλες τους έξι υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την προεδρία της Κομισιόν.

Η πανέμορφη Γαλλίδα Emilie Tran Nguyen, από τη γαλλική τηλεόραση «France Télévisions» , ο Γερμανός Markus Preiss από το γερμανικό δίκτυο ARD θα είναι οι συντονιστές του αυριανού debate ενώ η γοητευτική Annastiina Heikkilä από το φινλανδικό δίκτυο «YLE» θα παρεμβαίνει στο δημόσιο διάλογο μεταφέροντας τον παλμό των social media.

Emily tran Nguyen: Η Γαλλίδα δημοσιογράφος με τις ωραίες γάμπες

Η 34χρονη Emily tran Nguyen είναι δημοσιογράφος της γαλλικής ραδιοτηλεόρασης «France Televisions». Ο πατέρας της είναι βιετναμέζος και η μητέρας της έχει καταγωγή από την Αλγερία. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο. Τέλειες αναλογίες, αφοπλιστικό χαμόγελο και μακριά μαύρα μαλλιά να κυματίζουν στους ώμους της.

Emilie Tran Nguyen Tv Presenter from France 30082018


Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές αντικείμενο κολακευτικών σχολίων για τις καλλίγραμμες γάμπες της, στις οποίες εστιάζει ο φακός όταν φοράει μίνι φούστες. Παίζει τένις, της αρέσει το κολύμπι και πέρυσι νυμφεύτηκε τον αγαπημένο της, που είναι και συνάδελφός της.

Κλείσιμο
Από τον Μάρτιο του 2016 παρουσιάζει την εκπομπή «12/13» στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «France 3»..

Markus Preiss: Ο ωραίος της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης

Ο 41χρονος δημοσιογράφος του γερμανικού κρατικού δικτύου «ARD» θα συντονίσει το αυριανό debate στις Βρυξέλλες.

Από το 2016 ο τηλεγενής Markus Preiss ανέλαβε επικεφαλής του ευρωπαϊκού γραφείου του ARD στις Βρυξέλλες.

oroi98


Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τις τοπικές εφημερίδες «Hessisch / Niedersächsischen Allgemeine» και «Thüringische Landeszeitung».

Αργότερα εργάστηκε στη «Süddeutsche Zeitung» του Μονάχου . Έλαβε πτυχίο Δημοσιογραφίας και Πολιτικής στο Ντόρτμουντ.

Το 2003, ανέλαβε αρχισυντάκτης στη εκπομπή Tagesschau. Στα τέλη του 2006, μετακόμισε στις Βρυξέλλες ως ανταποκριτής του δικτύου ARD.

Annastiina Heikkilä: Η γαλανομάτα που παίζει στα δάκτυλα τα social media

Η ξανθιά δημοσιογράφος της φινλανδικής τηλεόρασης «YLE»,Annastiina Heikkilä, θα ενισχύσει τον αυριανό δημόσιο διάλογο μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τους υποψήφιους που διεκδικούν την προεδρία της Ευρωπαικής Επιτροπής.

Το φωτεινό πρόσωπό της μαγνητίζει το φακό: κυρίως τα γαλάζια μάτια και το αβίαστο χαμόγελό της. Ζει στην «Πόλη του Φωτός» ως ανταποκρίτρια του φινλανδικού δικτύου.


Το ενδιαφέρον της 37χρονης δημοσιογράφου στρέφεται κυρίως στη γαλλική πολιτική σκηνή και τα πολιτιστικά θέματα. Όπως υποστηρίζει, στο μόνο πράγμα που δεν μπορεί να αντισταθεί είναι τα γαλλικά τυριά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης