Σεβίλλη: Viral το βίντεο με ταυρομάχο που σκουπίζει τα δάκρυα του ταύρου πριν τον σκοτώσει

Σεβίλλη: Viral το βίντεο με ταυρομάχο που σκουπίζει τα δάκρυα του ταύρου πριν τον σκοτώσει

Οι λάτρεις των ταυρομαχιών έκαναν λόγο για κίνηση σεβασμού του ματαδόρ προς το ζώο - Φιλοζωικές και χρήστες του διαδικτύου τον χαρακτήρισαν σαδιστή και υποκριτή

matador
Ένα βίντεο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σεβίλλη. Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αρένα ένας ταυρομάχος και ο ταύρος. Ο ματαδόρ Μοράντε δε λα Πουέμπλα στέκεται απέναντί του και σε κάποια στιγμή βγάζει ένα χαρτομάντιλο από την τσέπη του.

Σκουπίζει τα ματωμένα δάκρυα που τρέχουν από τα μάτια του τραυματισμένου ζώου. Στη συνέχεια, ο ταυρομάχος αποτελείωσε το άτυχο ζώο μπροστά στα μάτια των θεατών στην Ισπανία,  σε μία ακόμη παράσταση της βάρβαρης παράδοσης  της ταυρομαχίας.

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter κερδίζοντας πάνω από 2,3 εκατομμύρια views.

Οι αντιδράσεις υπήρξαν ποικίλες. Οι λάτρεις των ταυρομαχιών έκαναν λόγο για μία κίνηση σεβασμού προς το ζώο από τον ταυρομάχο. Αντιθέτως, χρήστες του διαδικτύου και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων εξέφρασαν οργή και αγανάκτηση.

Torero es criticado por limpiar las lágrimas a un toro antes de matarlo


Κλείσιμο
«Μόνο ένας κακότροπος και διεστραμμένος νους θα μπορούσε να βασανίζει ένα ζώο ώσπου το αίμα του να τρέχει μέχρι τα πόδια του και στη συνέχεια να σκουπίζει το κεφάλι του με χαρτομάντηλο» δήλωσε εξοργισμένη η Σίλβια Μπαρκέρο Νογκάλες, επικεφαλής του ισπανικού κόμματος κατά της κακοποίησης των ζώων.

«Ο ματαδόρ είναι απλά αηδιαστικός για την έλλειψη συμπόνιας που τον διακρίνει. Να σταματήσουν τώρα οι ταυρομαχίες»,  πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο ταυρομάχος χαρακτηρίστηκε σαδιστής, ψυχοπαθής και υποκριτής από μεγάλη μερίδα των χρηστών του διαδικτύου, καθώς αποτελείωσε λίγα λεπτά μετά τον ταύρο.

Ο Δε λα Πουέμπλα δεν είναι ο πρώτος που έχει κάνει μία τέτοια κίνηση, καθώς κι άλλοι διάσημοι ταυρομάχοι έχουν κάτι κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, όπως ο Χοσέ Γκόμεζ Ορτέγα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης