Ερντογάν κατά Ισραήλ και υπέρ Μαδούρο: Όσοι δεν υψώνουν το ανάστημά τους στην ισραηλινή τρομοκρατία να μην μας κατηγορούν

erdoganTyrkey

Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε σήμερα ότι «εκείνοι που προσπαθούν να ανατρέψουν τον εκλεγμένο πρόεδρο στη Βενεζουέλα (Νικολάς Μαδούρο) δεν δικαιούνται να μιλούν για δημοκρατία».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε σήμερα τις διεθνείς αντιδράσεις μετά την ακύρωση των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, στις οποίες είχε επικρατήσει η αντιπολίτευση, διαβεβαιώνοντας ότι οι Τούρκοι «δεν θα υποκύψουν στις απειλές».

«Θεού θέλοντος, ο λαός μας δεν υποκύψει στις απειλές και στις πιέσεις» είπε ο Ερντογάν από την Κωνσταντινούπολη.

Η ήττα του κυβερνώντος κόμματος AKP την 31η Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη, την οποία ήλεγχε για 25 χρόνια, επέφερε ένα πρωτόγνωρο πλήγμα στον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι «αυτός που κερδίζει την Κωνσταντινούπολη, κερδίζει την Τουρκία».

Μετά από σωρεία προσφυγών του AKP, που κατήγγειλε «μαζικές παρατυπίες», η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή προκάλεσε σεισμό τη Δευτέρα ανακοινώνοντας την ακύρωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών, όπου είχε επικρατήσει ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου και τη διεξαγωγή νέων εκλογών την 23η Ιουνίου.

Την απόφαση επέκριναν οι δυτικοί σύμμαχοι της Τουρκίας.

Η Ουάσιγκτον έκρινε πως «μια υγιής τουρκική δημοκρατία είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας και των εταίρων της». Το Βερολίνο επισήμανε ότι η απόφαση της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής δεν ήταν «διαφανής», ενώ ήταν «ακατανόητη».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας απάντησε σήμερα ότι «εκείνοι που προσπαθούν να ανατρέψουν τον εκλεγμένο πρόεδρο στη Βενεζουέλα (Νικολάς Μαδούρο) δεν δικαιούνται να μιλούν για δημοκρατία».

«Εκείνοι που δεν μπορούν να υψώσουν το ανάστημά τους στην ισραηλινή τρομοκρατία δεν έχουν να πουν τίποτα στο θέμα της μάχης μας για τον σεβασμό των δικαιωμάτων» υπογράμμισε

ΣΧΟΛΙΑ (5)

λογικός και όχι προφήτης

Ο Ερντογκάν με το στρατό του στέκεται φρουρός των πλέον καταπιεστικών Σουνιτικών καθεστώτων όπως η Σ. Αραβία που βεβαιωμένα χρηματοδότησαν την τρομοκρατία και τις μαζικές δολοφονίες των μισθοφόρων του ISIS σε Ιράκ ,Συρία ,Σρί Λάνκα ,και Δ. Ευρώπη. Οι Δυτικοί αλλά και οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι μόλις τον ξεφορτωθούν θα εισβάλουν και θα τα πάρουν ΟΛΑ εκεί κάτω, πετρέλαια και φυσικό αέριο και οι λεγόμενες βασιλικές πάμπλουτες οικογένειες θα παραδοθούν στα χέρια του όχλου και θα έχουν την τύχη του Σαντάμ η του Καντάφι. Ο καιρός πλησιάζει και ο Σουνίτης Ερντογκάν θα είναι ο μοιραίος τελευταίος Τούρκος ηγέτης που θα δεί την ΤΕΛΕΙΑ καταστροφή της χώρας του αλλά και των Σουνιτών συμμάχων του!

ΑΓ

Η Ελλάδα πρέπει να στηρίξει τον Ερντογάν. Τέτοιον μπαγλαμά τραχανοπλαγιά που θα ξαναβρούμε. Οι Κεμαλιστές είναι κώλος και βρακί με τους Αμερικάνους. Ο Σουλτάνος νομίζει ότι θα τους γ@..... όλους και φυσικά θα φάει το κεφάλι του. Η Αμερική δεν θα κάνει υπομονή για πολύ ακόμη.

Κοντοζυγώνει

Καλα το πας αγά μου έτσι συνέχισε μέχρι να εξαντλήσεις και την τελευταία υπομονή της Αμερικής-Ισραήλ, προκλήσεις - προσβολές- προκλήσεις δίχως τέλος ο Βεζύρης να δούμε ποιος θα σε στηρίξει στο τέλος γιατί μόνος του κανείς δεν τα κατάφερε να δούμε αν θα σε στηρίξει ο Πούτιν ή ο τραμπ τούρκε

Λάμπρος

Ο Αλλάχ να δίνει χρόνια στον Ερντογάν και όπως το πάει δεν θα αργήσει η τριχοτόμηση!

newera

Άλλος ένας μέγας δημοκράτης, μετά τον αλέξης, στο πλευρό του δικτάτορα. Με πιάνουν ρίγες από συγκίνηση για τα φασιστοειδή της ανατολικής μεσογείου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης