Κάνσας: Την ποινική δίωξη της νηπιαγωγού που κλώτσησε 5χρονη ζητά η οικογένεια του κοριτσιού

Κάνσας: Την ποινική δίωξη της νηπιαγωγού που κλώτσησε 5χρονη ζητά η οικογένεια του κοριτσιού

Η σοκαριστική σκηνή είχε καταγραφεί σε βίντεο, που έκανε πρόσφατα τον γύρο του διαδικτύου - Η εκπαιδευτικός έχει ήδη απολυθεί αλλά ίσως αντιμετωπίσει και ποινικές κυρώσεις

klotsia
Μια νηπιαγωγός στο Κάνσας, η οποία απολύθηκε τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς της απέναντι σε ένα 5χρονο κοριτσάκι, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη και με ποινικές κυρώσεις, όπως μεταδίδει το ABC News.

Η υπόθεση έγινε γνωστή διεθνώς πριν από λίγες μέρες, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την εκπαιδευτικό να κλωτσά το κοριτσάκι, ενώ αυτό είναι πεσμένο στο πάτωμα μπροστά της. Το περιστατικό, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, είχε σημειωθεί στις 21 Φεβρουαρίου, στο δημοτικό σχολείο Bluejacket-Flint, σε ένα προάστιο του Κάνσας.

Στο εξοργιστικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας βλέπουμε αρχικά το 5χρονο κοριτσάκι να χώνεται σε ένα ράφι στην βιβλιοθήκη.

Η νηπιαγωγός, ονόματι Κρίσταλ Σμιθ, εμφανίζεται εκνευρισμένη και τραβάει την μικρούλα έξω από το ράφι. Αν και αρχικά απομακρύνεται, στη συνέχεια επιστρέφει και κλωτσάει το κοριτσάκι, που είναι πεσμένο στο πάτωμα, στην πλάτη.

Shocking moment Kansas teacher (now fired) kicks a 5-yr kindergartner. 2019


Κλείσιμο
Η διεύθυνση του σχολείου εξέτασε το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού. Η γυναίκα είχε ανακαλύψει κόκκινα σημάδια στο χέρι της κόρης της και η μικρούλα της αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Η Σμιθ τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και απολύθηκε οριστικά στις 15 Μαρτίου, ανακοίνωσε εχθές εκπρόσωπος του σχολείου.

Η μητέρα της 5χρονης δήλωσε εχθές αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στο δικαστήριο. «Ως γονιός, εμπιστεύτηκα την ασφάλεια του παιδιού μου στο σχολείο κι αν δεν τους είχα πιέσει για απαντήσεις, θα συνέχιζαν να κινδυνεύουν όλα τα παιδιά εκεί μέσα. Καμία άλλη οικογένεια δεν πρέπει να βιώσει αυτό που βιώσαμε εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Εισαγγελία της Κομητείας Τζόνσον δήλωσε στο NBC ότι εξετάζει την υπόθεση, ωστόσο δεν προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης