Ρωσία: Το Κρεμλίνο δεν γνωρίζει αν ζει ή όχι ο Αλ Μπαγκντάτι

Ρωσία: Το Κρεμλίνο δεν γνωρίζει αν ζει ή όχι ο Αλ Μπαγκντάτι

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν στοιχεία για τον αρχηγό του «Ισλαμικού Κράτους» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν

2281814
Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι δεν διαθέτει πληροφορίες για το αν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν στοιχεία για τον αρχηγό του «Ισλαμικού Κράτους» Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάτι.

«Δεν διαθέτω τέτοιες πληροφορίες, απλώς δεν γνωρίζω», δήλωσε ο Πεσκόφ, απαντώντας στο ερώτημα αν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κάποια στοιχεία σε σχέση με το βίντεο με τη συνέντευξη του Αλ – Μπαγκντάτι, στο οποίο αναφέρεται το Γαλλικό Πρακτορείο, ή κάποιες πληροφορίες για το αν είναι ή όχι ζωντανός.

Στα τέλη Απριλίου ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας αντιναύαρχος Ίγκορ Κοστιουκόφ, είχε δηλώσει στο πρακτορείο TASS, ότι η ρωσική στρατιωτική κατασκοπεία δεν έχει πληροφορίες για του πού ακριβώς βρίσκεται ο αρχηγός του «Ισλαμικού Κράτους». Στα τέλη επίσης Απριλίου ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Πολιτειών για την Συρία Τζέιμς Τζέφρι είχε δηλώσει ότι οι ΗΠΑ αυτή την στιγμή δεν διαθέτουν πληροφορίες για το που βρίσκεται ο Αλ –Μπαγκντάτι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης