Ο Μπάιντεν φέρεται ότι έχει κάνει botox και άλλες αισθητικές επεμβάσεις

Ο Μπάιντεν φέρεται ότι έχει κάνει botox και άλλες αισθητικές επεμβάσεις

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο 76χρονος Τζο Μπάιντεν έχει ανανεώσει την εμφάνισή του – Θεωρείται φαβορί για το προεδρικό χρίσμα με το Δημοκρατικό Κόμμα

21030340
Και τι δεν έχει κάνει στο πρόσωπό του ο 76χρονος Τζο Μπάιντεν από τότε που ρίχτηκε στο στίβο της πολιτικής.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με ειδικούς, έχει καθίσει στο χειρουργικό τραπέζι ουκ ολίγες φορές για να διορθώσει τα «ψεγάδια» του.

Γέμισε τις ρυτίδες του κάνοντας botox κι έκανε εμφύτευση μαλλιών για να καλύψει τα κενά στο τριχωτό της κεφαλής του Επιπλέον, έκανε λεύκανση στα δόντια του και άλλες οδοντιατρικές εργασίες.

2006
2006


Ο Μπάιντεν που θεωρείται φαβορί για το προεδρικό χρίσμα με το Δημοκρατικό Κόμμα στις εκλογές του 2020, έχει ανανεώσει την εμφάνισή του κάνοντας διάφορες αισθητικές επεμβάσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail».

Κλείσιμο
Οι πλαστικοί χειρουργοί που έχουν παρατηρήσει τον Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με την πολιτική υποστηρίζουν ότι έκανε πολλά πράγματα στην εξωτερική του εμφάνιση.

Με όπλο στην φαρέτρα του την πολιτική του εμπειρία - σχεδόν 50 χρόνια- είναι ο ιδανικός υποψήφιος λόγω των ισχυρών δεσμών που διατηρεί με τα οργανωμένα σωματεία των εργαζομένων.

2007
2007
2009
2009
2019
2019


Το πρωτοκλασάτο στέλεχος των Δημοκρατικών ξεκίνησε χθες την προεκλογική του εκστρατεία στο Πίτσμπουργκ μιλώντας στους εργαζόμενους στον τομέα του χάλυβα.

«Χωρίς αμφιβολία ο Τζο Μπάιντεν έχει υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών», υποστηρίζει στην «Washington Examiner» ο καθηγητής Μπάρι Κοέν, πλαστικός χειρουργός στην Ουάσινγκτον.

Εκτός από το τριχωτό της κεφαλής του, η οδοντοστοιχία του Μπάιντεν όπως και η λείανση των ρυτίδων του βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής των πλαστικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης