Avengers Endgame: Τους αποκάλυψε το τέλος της ταινίας και τον «μαύρισαν» στο ξύλο!

Avengers Endgame: Τους αποκάλυψε το τέλος της ταινίας και τον «μαύρισαν» στο ξύλο!

Τα spoilers... πληρώνονται

sinema
Σε... πραγματικούς «εκδικητές» μετατράπηκαν φαν των κινηματογραφικών «Avengers», οι οποίο «έσπασαν» στο ξύλο έναν τύπο που τους αποκάλυψε το φινάλε του «Endgame», ενώ περίμεναν να κόψουν εισιτήριο για την ταινία έξω από το σινεμά.

Το περιστατικό συνέβη στο Χονγκ Κονγκ, όπου ο ενθουσιασμός για τη νέα ταινία των Εκδικητών έχει «χτυπήσει κόκκινο», όπως εξάλλου συμβαίνει και σχεδόν οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο ξυλοδαρμός έλαβε χώρα σε ένα multiplex κινηματογράφο, την ώρα που είχε τελειώσει η απογευματινή προβολή της ταινίας και το κοινό αποχωρούσε.

Ένας από τους θεατές, αποφάσισε πως θα ήταν καλή ιδέα να «προειδοποιήσει» τα άτομα που περίμεναν στην ουρά για την... ανατροπή στο τέλος της ταινίας.

Φυσικά, η συντριπτική πλειοψηφία των κινηματογραφόφιλων που περίμεναν να απολαύσουν το φιλμ - πολλοί εκ των οποίων σκληροπυρηνικοί φαν των Avengers - δεν εκτίμησαν καθόλου το spoiler και επιτέθηκαν στον «εξυπνάκια» για να τον λιντσάρουν.

Η φωτογραφία του άνδρα, που κάθεται αιμόφυρτος έξω από την κινηματογραφική αίθουσα ενώ κάποιοι του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αδερφοί Ρούσο, που σκηνοθέτησαν το φιλμ, δημοσίευσαν μια ανοιχτή επιστολή στους φαν της σειράς ταινιών, απευθύνοντάς τους εκκληση να μην αποκαλύπτουν το φινάλε της ταινίας, καθώς ο... Thanos απαιτεί τη σιωπή τους.

spoiler
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης