Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά στη Βραζιλία ο πρόεδρος της χώρας Ζαΐχ Μπολσονάρουμετά τη δήλωσή του ότι η χώρα του καφέ «δεν θα πρεπει να γίνει παράδεισος για τον γκέι τουρισμό».
«Η Βραζιλιά δεν μπορεί να γίνει μια χώρα για τον κόσμο των γκέι. Έχουμε οικογένειες» δήλωσε ο Μπολσονάρου στο περιοδικό Crusoe.
Η δήλωση του προέδρου της Βραζιλίας, ο οποίος έχει αυτοχαρακτηριστεί «ομοφοβικός», έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους την πρωτεύουσα της χώρας Μπραζίλια.
Άμεση ήταν η αντίδραση της LGTB κοινότητας της Βραζιλίας η οποία χαρακτήρισε τον Μπολσονάρου «εθνική ντροπή».
«Λερώνει την εικόνα της χώρας μας με κάθε πιθανό τρόπο» δήλωσε δημοτικός σύμβουλος του Ρίο Ντε Τζανέιρο στον Guardian.
Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες συνέντευξείς του ο πρόεδρος της Βραζιλίας έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε ο γιος του να είναι νεκρός από το να είναι ομοφυλόφιλος.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.