Η Μελάνια Τραμπ «πρωταγωνίστρια» στη γιορτή των πασχαλινών αυγών του Λευκού Οίκου

Η Μελάνια Τραμπ «πρωταγωνίστρια» στη γιορτή των πασχαλινών αυγών του Λευκού Οίκου

Περίπου 30.000 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, βρέθηκαν την Δευτέρα του Πάσχα στους κήπους του Λευκού Οίκου για να γιορτάσουν με το προεδρικό ζεύγος την παραδοσιακή πασχαλινή γιορτή

000_1FU5DU
Κοσμοσυρροή στο γκαζόν του Λευκού Οίκου την Δευτέρα του Πάσχα, όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό και πρωταγωνιστές πολλά παιδιά, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, την Πρώτη Κυρία και έναν τεράστιο λευκό κούνελο, διοργανώθηκε η ετήσια πασχαλινή γιορτή «Easter Egg Roll».

Τον πρώτο λόγο είχε η γοητευτική Μελάνια Τραμπ, η οποία εμφανίστηκε αρχικά στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, στο πλευρό του πλανητάρχη αλλά αργότερα και οι δυο τους αναμίχθηκαν με το πλήθος, μίλησαν, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με πολλά από τα μικρά παιδιά, που μαζί με τους γονείς τους επισκέφθηκαν την προεδρική κατοικία.

Η Πρώτη Κυρία επέλεξε ένα γαλάζιο μίντι φόρεμα με χρυσά κουμπιά, άφησε στην άκρη για λίγο τις ψηλοτάκουνες γόβες που συνηθίζει να φορά και με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε nude απόχρωση έπαιξε «κουτσό» στο γκαζόν με τα παιδιά, ζωγράφισε μαζί τους ευχητήριες κάρτες και σφύριξε την εκκίνηση του αγώνα με τα πασχαλινά αυγά.

Το αποκαλούμενο «Easter Egg Roll» υπάρχει ως έθιμο από το 1878, όταν ο πρόεδρος Ράδερφορντ Β. Χέιz και η σύζυγός του, Λούσι, πρώτοι επέτρεψαν στα παιδιά να «κυλήσουν» τα αυγά κρατώντας ξύλινες κουτάλες στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.


Κλείσιμο
Η Μελάνια Τραμπ διάβασε στα συγκεντρωμένα παιδιά το βιβλίο «The Wonderful Things You Will Be», που έγραψε το 2015 η Αμερικανίδα Έμιλι Ουίνφιλντ Μάρτιν και το οποίο αναφέρεται στη σημασία της καλοσύνης, κεντρικό στοιχείο στην καμπάνια της οικοδέσποινας του Λευκού Οίκου «Be Best» για την ευημερία των νέων ανθρώπων.

Υπερήφανος για την 48χρονη σύζυγό του, ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε την Μελάνια δημόσια για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης. «Θα πρέπει να ευχαριστήσω την Πρώτη Κυρία. Εργάστηκε σκληρά για την εκδήλωση. Σε ευχαριστώ πολύ. Φανταστική δουλειά», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στη σύζυγό του ενώ παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους αγρότες, που δώρισαν 74.000 αβγά για το παραδοσιακό έθιμο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου της Μελάνια Τραμπ στην πασχαλινή εκδήλωση του Λευκού Οίκου συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι αλλά ο 13χρονος γιος του προεδρικού ζεύγους, Μπάρον, ήταν απών, αν και τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε εμφανιστεί μαζί με τους γονείς του.

21018158
21019452


21018154
21019350
21019352
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης