Φλόριντα: 10χρονο κορίτσι πάλεψε με καρχαρία και νίκησε

Φλόριντα: 10χρονο κορίτσι πάλεψε με καρχαρία και νίκησε

Η μικρή Πέιτον δέχθηκε επίθεση στα πόδια και στο αριστερό χέρι - «Μόλις γίνω καλά, θα βουτήξω ξανά στη θάλασσα», δήλωσε το γενναίο παιδί

shields1
Είναι ζωντανή, έχει όλα τα μέλη της και ποζάρει στην κάμερα με ένα τεράστιο χαμόγελο και το λούτρινο ζωάκι της αγκαλιά... Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε παραλία της Φλόριντα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πάλεψε και κατάφερε να μείνει ζωντανή, νικώντας την άνιση μάχη μέσα στη θάλασσα.

Ο καρχαρίας δάγκωσε το μικρό κορίτσι στα πόδια και στο χέρι. Οι ουλές που θα μείνουν στο κορμάκι του, θα υπενθυμίζουν τη μεγάλη της περιπέτεια στη θάλασσα της Φλόριντα, όντας μικρό τίμημα μπροστά στον άθλο της να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, να νικήσει και να μείνει ζωντανή.

Η Peyton Shields γιόρταζε τα γενέθλιά της στην παραλία Crescent, σε απόσταση 40 μιλίων βόρεια από την πασίγνωση Daytona Beach, όταν δέχθηκε την επίθεση από έναν καρχαρία, ο οποίος είχε κρυφτεί στα κύματα.

Ο καρχαρίας κάρφωσε τα δόντια του και στα δύο πόδια του κοριτσιού και αμέσως μετά, τη δάγκωσε και στο αριστερό χέρι.

Ο πατέρας του παιδιού, Στιβ, δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ: «Την είδα να βγαίνει από τη θάλασσα με αίματα στο χέρι και στα πόδια. Έτρεξα αμέσως κοντά της. Από απόσταση νόμιζα πως είχε κτυπήσει, όταν πήγα κοντά, είδα τι είχε συμβεί και τη μετέφερα αμέσως στο νοσοκομείο».

Η μικρή Πέιτον, παρ' ότι τρομοκρατήθηκε, δήλωσε ότι μόλις γίνει καλά, θα βουτήξει και πάλι στη θάλασσα, καθώς είναι η μεγάλη της αγάπη.

Κλείσιμο
florida1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης