To κολλητό φόρεμα με τα ανοίγματα στο πλάι που διχάζει το διαδίκτυο

To κολλητό φόρεμα με τα ανοίγματα στο πλάι που διχάζει το διαδίκτυο

«Είναι κατάλληλο για το γάμο ενός φίλου μου;», ρωτά μία Βρετανή τους φίλους της στο Facebook αναρτώντας την φωτογραφία με το σέξι ρούχο

wedding-dress-ena
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα social media ένα φόρεμα με σκισίματα στο πλάι με το οποίο θέλει να εμφανιστεί μία Βρετανή σ΄έναν γάμο σε τρεις εβδομάδες.

Το κολλητό φόρεμα θεωρήθηκε ακατάλληλο από τους περισσότερους χρήστες της στο Facebook , οι οποίοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι είναι προκλητικό κι ότι θα επισκιάζει τη νύφη. Υπήρξαν όμως και αυτοί που πιστεύουν ότι εάν έχει το σώμα, μπορείς άνετα να το φορέσεις.

dress-wedding-ena


«Θα ήταν κατάλληλο για κλαμπ, όχι όμως για το γάμο ενός φίλου», επισημαίνει η πλειοψηφία των χρηστών.

Αναρτώντας την επίμαχη φωτογραφία με το μαύρο φόρεμα στο διαδίκτυο, η Βρετανή ζήτησε τη γνώμη των χρηστών, αν θα ήταν υπερβολικό.

«Ο γάμος θα γίνει σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης; Θα είναι για άγρια 18χρονα; Γιατί διαφορετικά θα προκαλούσε αμηχανία », γράφει ένας χρήστης με έναν άλλο να συμφωνεί μαζί του: «Αυτό θα ήταν σίγουρα καλό για μπαρ, όχι όμως για γάμο ».

«Πρέπει να παρευρεθώ σε γάμο σε περίπου τρεις εβδομάδες. Έχω αυτό το φόρεμα και δεν το έχω φορέσει. Παραείναι για γάμο; Ή μήπως είναι ακατάλληλο;», γράφει στο Facebook η κοπέλα από τη Βρετανία.

«Αυτό το φόρεμα θα ήταν χαριτωμένο για στριπτιζέζ », γράφει ένας χρήστης.

Κλείσιμο
«Τι κολλητό φτηνό φόρεμα! Εντελώς ακατάλληλο για γάμο! Ακόμη και για φαγητό σε εστιατόριο είναι ακατάλληλο»...

«Ακόμα κι αν ήμουν 20 χρονών, και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, δεν θα το φορούσα ποτέ σε γάμο», αναφέρει άλλος χρήστης.

Υπήρξαν όμως και γυναίκες που είχαν διαφορετική άποψη για το μαύρο φόρεμα.
«Σίγουρα δεν θα με πείραζε αυτό στο γάμο μου. Θέλω να πω, ο γάμος είναι ένα πάρτι, σωστά; Λοιπόν, που είναι το πρόβλημα;». Μαζί της συμφώνησε κι άλλος χρήστης:
«Συμφωνώ 1000% μαζί σας. Είναι για πάρτι κι έχουμε πάρτι...Εκτός της νύφης και του γαμπρού και ίσως και των γονιών τους, κανείς δεν παίρνει το γάμο ότι σοβαρά. Απλά... προσπαθήστε να περάσετε καλά».

Και μία άλλη Βρετανή σπεύδει να σχολιάσει: «Αν είχα το σώμα, θα το φορούσα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης