Αποκάλυψη-σοκ: Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει και άλλα «Μπατακλάν» για την Ευρώπη

Αποκάλυψη-σοκ: Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει και άλλα «Μπατακλάν» για την Ευρώπη

Τα δεδομένα σκληρού δίσκου αποκαλύπτουν ότι οι τζιχαντιστές έχουν οργανώσει κτυπήματα στον σιδηρόδρομο της Γερμανίας και σε αγωγό πετρελαίου στην Ελβετία - Σε μέγιστο επίπεδο επιφυλακής οι μυστικές υπηρεσίες - Ο ρόλος της Τουρκίας και η πιθανότητα οι τρομοκράτες να περνούν από την Ελλάδα

bATACLAN
Στις 13 Νοεμβρίου 2015, η Ευρώπη «πάγωσε». Το Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιώντας Γάλλους, Βέλγους και Βρετανούς πολίτες μουσουλμάνους, εκτελεί με στρατιωτική ακρίβεια μία από τις μεγαλύτερες συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιστορία, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, το Παρίσι. Η επίθεση αυτοκτονίας των ισλαμιστών καμικάζι στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Γαλλίας με τη Γερμανία, παρουσία τις Μέρκελ και του Ολάντ, αποτυγχάνει. Δεν αποτυγχάνει όμως το κτύπημα στη μουσική σκηνή του θεάτρου Μπατακλάν. Πάνω από 120 άνθρωποι, νεαρής ηλικίας, βρίσκουν φρικτό θάνατο από τις σφαίρες των τζιχαντιστών. Τριάμισι χρόνια μετά, και ενώ το Ισλαμικό Κράτος δείχνει να έχει ηττηθεί, ο τρόμος επιστρέφει. Οι τζιχαντιστές έχουν σχεδιάσει και άλλα «Μπατακλάν» για την ευρωπαϊκή ήπειρο, όπως αποδεικνύεται από την εξέταση ενός σκληρού δίσκου που εντοπίστηκε μετά την πτώση του Χαλιφάτου στη Συρία.

Οι μυστικές υπηρεσίες ανά την Ευρώπη και την Αμερική έχουν τεθεί σιωπηλά σε ύψιστο επίπεδο επιφυλακής, καθώς χιλιάδες τζιχαντιστές με ευρωπαϊκά διαβατήρια έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τη Συρία, ενώ άλλοι έχουν ήδη επιστρέψει, μέσω των «μεταναστευτικών κυμάτων» προς τη Γηραιά Ήπειρο. Η εκδίωξη των τζιχαντιστών από τη Συρία και το Ιράκ, δεν σημαίνει ότι νικήθηκε το Ισλαμικό Κράτος, χιλιάδες μέλη του οποίου, κάτω από την καθοδήγηση της ηγεσίας της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, φέρονται έτοιμα να δράσουν και να σκορπίσουν τον θάνατο στην Ευρώπη και στις άλλες δυτικές χώρες.

Ο σκληρός δίσκος που βρέθηκε με την «υπογραφή» του αλ Μπαγκντάντι και των έξι υπαρχηγών του

Τα έγγραφα που διέρρευσαν από τα τελευταία ευρήματα στη Συρία, μόνο τρόμο μπορούν να προκαλέσουν. Ένα από τα πλάνα των τζιχαντιστών, προβλέπει ευρεία επίθεση στον σιδηρόδρομο της Γερμανίας, καθώς και σε αγωγό πετρελαίου κοντά στη Βασιλεία, στην Ελβετία. Τα έγγραφα φέρουν την υπογραφή του αρχηγούν της τρομοκρατικής οργλάνωσης Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και των έξι υπαρχηγών του ISIS, ενεργοποιώντας την εντολή για υλοποίηση του θανατηφόρου κτυπήματος.

Σύμφωνα με τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες, η ήττα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία δεν διέλυσε το δίκτυο χρηματοδότησης και επιχειρήσεων ανά τον κόσμο. Στον σκληρό δίσκο που βρέθηκε, αποκαλύπτεται ένα τεράστιο δίκτυο ληστειών, διαδικτυακής παρακολούθησης, ενοικίασης οχημάτων και χακαρίσματος κομπιούτερ κομβικών υπηρεσιών.

Ο «σύνδεσμος» χρηματοδότησης σε Γερμανία και Ρωσία και ο ρόλος της Τουρκίας

Τα ηλεκτρονικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως ένας ηγέτης τρομοκράτης, ονόματι Αμπού Κχαμπάμπ αλ Μουχατζίρ συντονίζει δύο τρομοκρατικά κλιμάκια στη Γερμανία και ένα στη Ρωσία. Σκοπός του είναι η χρηματοδότηση της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, το σχέδιο περιλαμβάνει τη μεταφορά τρομοκρατών μέσω Τουρκίας και την εκδήλωση επιθέσεων με άτομα αραβικής, ρωσικής και καυκασιανής καταγωγής. Το γεγονός πότι αναφέρεται ως πέρασμα η Τουρκία, βάζει στο «παιχνίδι» και την Ελλάδα, καθώς το πέρασμα των μεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία στην Ευρώπη, γίνεται μέσω της χώρας μας, δίχως -και το τονίζουμε αυτό- να υπάρχει αναφορά στον σκληρό δίσκο των τζιχαντιστών για την Ελλάδα. Η μία επίθεση, στη Γερμανία, ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές Δεκεμβρίου και η δεύτερη, στην Ελβετία, 10 ημέρες μετά.

Κλείσιμο
Οι μυστικές υπήρεσίες ξεψαχνίζουν κυριολεκτικά όλους τους μετανάστες που έχουν περάσει στην Ευρώπη, προκειμένου να εντοπίσουν τα ύποπτα άτομα ή άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει ψεύτικες ταυτότητες. Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή για έλεγχο και καταμέτρηση όσων διαμένουν σε χώρους φιλοξενίας ανά την Ευρώπη, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, με δεδομένο το γενικότερο χάος που επικράτει, ακόμη και στην οργανωμένο Γερμανία, όπου πάνω από ένα εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες από μουσουλμανικά κράτη, φιλοξενούνται σε διάφορα κέντρα σε όλη τη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης