Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Ενωμένοι αντιμετωπίζουν τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Ενωμένοι αντιμετωπίζουν τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους

Η 35χρονη καλλονή Ρόουζ Χάνμπερι, πρώην μοντέλο και μέλος της βρετανικής αριστοκρατίας, είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ - Έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον των δημοσιευμάτων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Britain
Στη Βρετανία, που η πολιτική κρίση είναι πλέον ορατή λόγω Brexit, η βασιλική οικογένεια αποτελούσε ανέκαθεν έναν πυλώνα σταθερότητας και γοήτρου. Όμως, δια μέσου των αιώνων ποτέ δεν έλειψαν τα σκάνδαλα, οι παράνομες σχέσεις ή ακόμα και τα ανεπιθύμητα διαζύγια.

Ο πρίγκιπας Χάρι απολαμβάνει την αγάπη των Βρετανών πρώτος στις δημοσκοπήσεις από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και η Κέιτ Μίντλετον, παρόλο που δεν είναι γαλαζοαίματη από κούνια, έρχεται τέταρτη στις σχετικές δημοσκοπήσεις με το 64% των Βρετανών να της δίνουν θετική «ψήφο», μια θέση μόλις πίσω από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, που έρχεται τρίτος και με δεύτερη την βασίλισσα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της yougov.com.


Σκάνδαλο στο παλάτι για εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ


Όμως, στα τέλη Μαρτίου, ένα αναπάντεχο δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού In Touch, το οποίο αναπαρήγαγε η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, ήρθε για να ταράξει την οικογενειακή ηρεμία στο παλάτι του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με το ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα, ο πρίγκιπας είχε εξωσυζυγική σχέση με την 35χρονη μαρκησία Ρόουζ Χάνμπερι, γειτόνισσα του Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Νόρφολκ, όταν η δούκισσα ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις.


Ο βρετανικός Τύπος δεν επιβεβαιώνει το δημοσίευμα αλλά αναφέρει μόνο πως η Κέιτ Μίντλετον απαίτησε από τον σύζυγό της να απομακρύνει την εντυπωσιακή μαρκησία από τον κύκλο τους. Το πρώην μοντέλο, που έχει εργαστεί για το πρακτορείο Storm, το οποίο ανέδειξε την Κέιτ Μος, έχει παντρευτεί με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ, και έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά, τα δίδυμα αγόρια Αλέξανδρο και Όλιβερ 10 ετών και μια 3χρονη κόρη, την Ίριδα. Το αρχοντικό των 106 δωματίων της μαρκησίας και της οικογένειάς της στο Νόρφολκ είναι πολύ κοντά στο Άμνερ Χολ, την εξοχική κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και τα δύο ζευγάρια ανήκαν στον ίδιο κύκλο.

Μάλιστα, η Ρόουζ και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Ροκσάβατζ, ήταν καλεσμένοι στον γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ το 2011 ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έδωσαν το «παρών» σε γκαλά του ζευγαριού το 2016.


Θύμα συκοφαντίας η Κέιτ Μίντλετον;

Πάντως, ο Ρίτσαρντ Κέι, δημοσιογράφος και φίλος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, στις 24 Μαρτίου δήλωσε στη Daily Mail πως δεν υπάρχει καμία σύγκρουση μεταξύ της Ρόουζ και της Κέιτ και τόνισε πως οι δύο γυναίκες δεν ήταν ποτέ πολύ κοντά ενώ χαρακτήρισε την Κέιτ Μίντλετον «θύμα συκοφαντίας» για τον δήθεν καβγά της με την μαρκησία. «Μου έχουν πει πως οι φήμες για τσακωμό μεταξύ αυτών των δύο γοητευτικών νεαρών γυναικών δεν είναι αληθείς. Μπορώ, επίσης, να επιβεβαιώσω πως και οι δύο πλευρές σκέφτονται να καταφύγουν στη δικαιοσύνη αλλά επειδή κανένα από τα δημοσιεύματα δεν κατέστη δυνατόν να παρέχει στοιχεία για τον αποκαλούμενο «καβγά», αποφάσισαν να τα αγνοήσουν», δήλωσε ο Κέι στα τέλη Μαΐου αλλά τελικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησε την βοήθεια των δικηγόρων του παλατιού για να σταματήσουν οι φήμες εις βάρος του.


Τα δημοσιεύματα για σκάνδαλο στο παλάτι με την υποτιθεμένη παράνομη σχέση του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την δούκισσα του Κέιμπριτζ, όχι μόνο επειδή κατηγορείται ο σύζυγός της αλλά και επειδή η ίδια αλλά και η εντυπωσιακή μαρκησία είναι μέλη στην φιλανθρωπική οργάνωση «East Anglia’s Children’s Hospices», η οποία δραστηριοποιείται στην προστασία των παιδιών και νεαρών εφήβων σε ανάγκη.


Την βοήθεια των δικηγόρων του παλατιού ζήτησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ


Αν και παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας ακολουθεί το ρητό «never complain and never explain» και δεν καταφεύγει στην δικαιοσύνη για δημοσιεύματα που την αφορούν, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προτίμησε να ζητήσει την βοήθεια των νομικών του συμβούλων, που με επιστολές τους έκαναν γνωστό στα βρετανικά μέσα πως ο πρίγκιπας θα κινηθεί νομικά, αν αναπαραγάγουν τις φήμες του αμερικανικού περιοδικού για εξωσυζυγική σχέση με «φίλη αριστοκράτισσα».

Ουίλιαμ και Κέιτ σε κοινή έξοδο με τα παιδιά τους

Η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποίησαν την Παρασκευή έξοδο μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους σε διεθνείς ιππικούς αγώνες στο Νόρφολκ. Ο 5χρονος πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 3 ετών, απόλαυσαν ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδι μαζί με την 5χρονη εξαδέλφη τους Μία Τίνταλ. Η Μία είναι εγγονή της πριγκίπισσας Άννας, κόρη του πρώην πρωταθλητή του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ και της πρωταθλήτριας στην ιππασία Ζάρα Φίλιπς. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ντυμένοι σπορ έπαιξαν μαζί με τα παιδιά τους και έδειχναν ανέμελοι να συνεχίζουν τη ζωή τους, παρά τα δημοσιεύματα για την απιστία του πρίγκιπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης