Επαγγελματίας αθλητής του κρίκετ βίασε γυναίκα ενώ κοιμόταν και μετά από σεξ με συμπαίκτη του

Επαγγελματίας αθλητής του κρίκετ βίασε γυναίκα ενώ κοιμόταν και μετά από σεξ με συμπαίκτη του

Ο 23χρονος Alex Hepburn αποκαλούσε τον εαυτό του «μπαταρία» και «δώρο για τις γυναίκες» - Σοκάρει η περιγραφή της εισαγγελίας και του θύματος

cricket_main
Νεαρός, όμορφος, ταλέντο, «μούρη» ανάμεσα στους celebrities, πολλά λεφτά, ξενοδοχεία, γυναίκες... Κάπου στην πορεία, όμως, το... έχασε, καταλήγοντας ένας κοινός βιαστής. Ο επαγγελματίας αθλητής του Κρίκετ, Alex Hepburn, κρίθηκε ένοχος από το βρετανικό δικαστήριο για τον βιασμό μίας νεαρλής γυναίκας, στο ξενοδοχείο της ομάδας, ενώ εκείνη κοιμόταν και είχε κάνει συναινετικό σεξ με συμπαίκτη του λίγη ώρα νωρίτερα.

Η «Μπαταρία», όπως αποκαλούσε στα social media ο 23χρονος αθλητής τον εαυτό του, καταδικάστηκε για βιασμό δεύτερου βαθμού και για σεξουαλική επίθεση. Ο Alex Hepburn είχε αρνηθεί και τις δύο κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι συμμετείχε σε σεξουαλικό παχνίδι, με τη συναίνεση της νεαρής γυναίκας, την 1η Απριλίου 2017.

cricket1

Το δικαστήριο άκουσε όλες τις μαρτυρίες και συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία. Χρειάστηκε, δε, σχεδόν 11 ώρες, προκειμένου να καταλήξει στην ομόφωνη καταδικαστική του απόφαση. Στο άκουσμα της ετυμηγορίας, ο 23χρονος αθλητής πετάχτηκε από το κάθισμά του, καλύπτοντας με τα δύο χέρια το πρόσωπό του, ενώ μονολογούσε πως «καταστράφηκε».

Ο εισαγγελέας που παρουσίασε την υπόθεση, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος βίασε τη γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν και ενώ είχε κάνει σεξ με τον συμπαίκτη του, Τζόε Κλαρκ.

Κλείσιμο
Η κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού, δήλωσε στο δικαστήριο ότι υπέστη σοκ όταν άνοιξε τα μάτια της και διαπίστωσε ότι από πάνω της δεν είχε τον παρτενέρ της, αλλά τον 23χρονο συμπαίκτη του. Πρόσθεσε ότι η ίδια ξύπνησε και είδε τον Alex Hepburn να κάνει σεξ μαζί της. Η κοπέλα έτρεξε και κλειδώθηκε γυμνή στο μπάνιο για αρκετή ώρα. Όταν βγήκε, είπε στον βιαστή της ότι «με βρήκες να κοιμάμαι και το εκμεταλλεύτηκες».

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι νωρίτερα τον φλέρταρε με τα μάτια και τον φίλησε. Μάλιστα, του προκάλεσε εντύπωση όταν η ίδια τον απώθησε και τον ρώτησε: «Πού είναι ο Τζοε;»!

cricket2
Η εισαγγελία αναφέρθηκε και στο γκρουπ που είχε σχηματίσει ο κατηγορούμενος στο WhatsApp, το οποίο αποκαλούσε «Star Chat», με αντικείμενο συζήτησης πόσα και ποια κορίτσια είχαν παρασυρθεί στο κρεβάτι του ίδιου και των υπολοίπων που συμμετείχαν. Είχαν μάλιστα ορίσει και... βραβεία για τις παρθένες, ενώ μεταξύ τους είχαν δώσει και παρατσούκλια, με τον 23χρονο να αυτοαποκαλείται «η μπαταρία», το οποίο παραπέμπει προφανώς σε σεξουαλικές επιδόσεις.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, ο Hepburn συνήθιζε να στέλνει προσβλητικά, αηδιαστικά και προκλητικά μηνύματα. Απαντώντας στους ισχυρισμούς της εισαγγελίας, αρνήθηκε ότι αποκαλούσε τον εαυτό του «δώρο για τις γυναίκες» και τόνισε ότι απλώς «ήταν μία συζήτηση με τους συμπαίκτες μου».

Η ανακοίνωση για το ύψος της ποινής του ορίστηκε για τις 30 Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης