Στην Παπούα-Νέα Γουινέα ανακήρυξαν εθνικό πρόβλημα τις... μεγεθύνσεις πέους με σιλικόνη!

Στην Παπούα-Νέα Γουινέα ανακήρυξαν εθνικό πρόβλημα τις... μεγεθύνσεις πέους με σιλικόνη!

Τουλάχιστον 500 περιστατικά καταγράφηκαν σε νοσοκομεία τα τελευταία 2 χρόνια

inj-man
Σε εθνικό πρόβλημα ανακήρυξαν οι αρχές της Παπούας-Νέας Γουινέας τις επικίνδυνες μεγεθύνσεις πέους μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα με άνδρες που οδήγθηκαν στο νοσοκομείο αφού έκαναν ενέσεις με διάφορα υλικά σε μια προσπάθεια να μεγαλώσουν τον ανδρισμό τους.

Σύμφωνα με γιατρό στο νοσοκομείο Port Moresby μέσα στα τελευταία δύο χρόνια οι συνάδελφοί του έχουν αντιμετωπίσει τουλάχιστον 500 περιστατικά ανδρών που προκάλεσαν δυσμορφία και δυσλειτουργία στα πέη τους.

Στις ενέσεις που έκαναν οι άνδρες αυτοί χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με τους γιατρούς, από λάδι καρύδας μέχρι σιλικόνη και μαγειρικό λάδι!

«Έχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά σχεδόν κάθε εβδομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Και αυτό αφορά όσους εμφανίζονται στα νοσοκομεία. Δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα έχουν πάθει την ίδια ζημία και δεν το έχουν ανακοινώσει» δήλωσε χειρουργός στο νοσοκομείο. «Μόνο σήμερα είδα επτά τέτοια περιστατικά» πρόσθεσε.

Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, η ζημιά που προκάλεσαν οι άνδρες αυτοί κρίθηκε μη αναστρέψιμη.

Οι περισσότεροι από τους ασθενείς που προσήλθαν σε νοσοκομείο για θεραπεία ήταν ηλικίας 18-45 ετών μολονότι έχουν καταγραφεί και περιστατικά 16χρονων αλλά και ανδρών άνω των 55 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης