New York Post για Μπάιντεν: «Η Πελόζι προειδοποιεί τον γλοιώδη Τζο: “Όχι άλλες ελευθερίες“»

New York Post για Μπάιντεν: «Η Πελόζι προειδοποιεί τον γλοιώδη Τζο: “Όχι άλλες ελευθερίες“»

Στη δίνη σκανδάλου για «ανάρμοστη συμπεριφορά» ο Τζο Μπάιντεν - Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το εάν θα είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα

nypost1
Το «δάκτυλο» στον άτακτο Tζο Μπάιντεν κουνά η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, με το πρωτοσέλιδο της αμερικανικής εφημερίδας «New York Post» να είναι αφιερωμένο στον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Η εφημερίδα απεικονίζει τον 76χρονο Μπάιντεν να αγκαλιάζει με ανάρμοστο τρόπο το «Άγαλμα της Ελευθερίας» με την ακόλουθη λεζάντα: «Όχι άλλες ελευθερίες».

Σε συνέντευξή της στο «Politico», η Νάνσυ Πελόζι συμβουλεύει τον Μπάιντεν να προσέχει τα χέρια του και να προσποιείται ότι είναι κρυωμένος προκειμένου να μένει μακριά από το ωραίο φύλο.

Οι συμβουλές της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων έρχονται ενώ ο Μπάιντεν δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος με το Δημοκρατικό Κόμμα για το προεδρικό χρίσμα.

Συνολικά τέσσερις γυναίκες έχουν καταγγείλει έως τώρα δημοσίως ότι ήρθαν σε δύσκολη θέση από τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Δύο ακόμη γυναίκες τον κατήγγειλαν για ανάρμοστες χειρονομίες: η Κάιτλιν Καρούσο υποστήριξε ότι την αγκάλιασε λίγο περισσότερο από όσο πρέπει μιλώντας σε εκδήλωση για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε Πανεπιστήμιο στη Νεβάδα του Λας Βέγκας, όπως έγραψαν οι «New York Times». Η ίδια τότε ήταν 19 ετών.

Κλείσιμο
Η Ντ. Χιλ, σήμερα 59 ετών, δήλωσε ότι συνάντησε το Μπάιντεν το 2012 σε μια εκδήλωση στη Μινεάπολη. Τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της πόζαραν για να φωτογραφηθούν, ο τότε αντιπρόεδρος «πέρασε το χέρι του γύρω από τον ώμο της και ξεκίνησε να το κατεβάζει κατά μήκος της πλάτης της, κάτι που την έκανε να νιώσει άβολα», αναφέρουν οι Times.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Παρασκευή, η Λούσι Φλόρες, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος είχε κατηγορήσει τον Μπάιντεν ότι την φίλησε απρεπώς στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ενώ πέρασε και το χέρι του γύρω από τους ώμους της, την περίοδο που ήταν υποψήφια αντικυβερνήτης της πολιτείας Νεβάδα.

Τέλος, η Έιμι Λάπος κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι έτριψε τη μύτη του στη δική της σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν και οι δύο το 2009.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης