Ποιος πρωθυπουργός έχει «κόλλημα» με την Κάιλι Μινόγκ και της έγραψε εκφράζοντας τον θαυμασμό του;

Ποιος πρωθυπουργός έχει «κόλλημα» με την Κάιλι Μινόγκ και της έγραψε εκφράζοντας τον θαυμασμό του;

Προσφέρθηκε να την καλωσορίσει αυτοπροσώπως στην χώρα του, λίγο πριν την προγραμματισμένη της συναυλία

kylie-minogue
Στην πολυετή καριέρα της, η Κάιλι Μινόγκ έχει λάβει εκατομμύρια γράμματα από θαυμαστές, που δηλώνουν ξετρελαμένοι με τη μουσική της και την ικετεύουν για μια ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά.

Όταν όμως η Αυστραλή ποπ σταρ έλαβε την περασμένη χρονιά ένα ακόμη fan letter, σίγουρα ξαφνιάστηκε όταν πρόσεξε ότι ήταν γραμμένος σε επίσημο κρατικό επιστολόχαρτο και ότι το υπέγραφε ο ίδιος ο πρωθυπουργός (τίσεχ) της Ιρλανδίας, ο Λίο Βαράντκαρ!

Στην επιστολή που έστειλε στην μικροκαμωμένη τραγουδίστρια λίγο πριν την συναυλία της στο Δουβλίνο, ο Ιρλανδός πρωθυπουργός δήλωνε «huge fan» και προσφερόταν να την επισκεφθεί στο ξενοδοχείο της για να την καλωσορίσει αυτοπροσώπως στην χώρα του.

«Αγαπητή Κάιλι, ήθελα απλά να σου στείλω ένα σύντομο μήνυμα πριν από τη συναυλία σου στο Δουβλίνο. Πραγματικά ανυπομονώ να σε δω να τραγουδάς, είμαι τεράστιος φαν σου! Απ' ό,τι καταλαβαίνω, θα μείνεις στο Merrion Hotel που είναι ακριβώς απέναντι από το γραφείο μου στα κυβερνητικά κτήρια. Αν θες κι εσύ, θα μου άρεσε πολύ να σε καλωσορίσω προσωπικά στην Ιρλανδία», έγραφε το σημείωμα του Βαράντκαρ.


Η επιστολή δημοσιεύτηκε εχθές, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες του πρωθυπουργού να απορρίψει το αίτημα του ιστότοπου Extra.ie. για κοινοποίηση του εγγράφου, στο πλαίσιο της νομοθεσίας για την «ελεύθερη διακίνηση πληροφοριών». Το γραφείο είχε αρχικά μπλοκάρει το αίτημα, με την αιτιολογία ότι η επιστολή «είχε προσωπική φύση» και «δεν σχετιζόταν με ζητήματα που αφορούν στην ιδιότητα του τίσεχ ως επικεφαλής της κυβέρνησης».

Ο Βαράντκαρ δεν είχε την ευκαιρία να δει τον Οκτώβριο του 2019 το «είδωλό» του, αφού η Κάιλι Μινόγκ αναγκάστηκε να ακυρώσει την εν λόγω συναυλία λόγω μιας φλεγμονής στον λαιμό. Ωστόσο, η ποπ σταρ κάλεσε προσωπικά τον Ιρλανδό πρωθυπουργό για να απολογηθεί, και οι δυο τους συναντήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν τελικά πραγματοποιήθηκε η συναυλία.

Ακόμα και αυτή η συνάντηση όμως βγήκε «ξινή» στον Βαράντκαρ, αφού χρειάστηκε να βγει δημόσια και να διαψεύσει ότι του προσφέρθηκε ένα δωρεάν γεύμα στο τέλος της συναυλίας. «Βγήκαμε μόνο για ποτά και πλήρωσα εγώ», έγραψε στο Twitter ο Ιρλανδός πρωθυπουργός.
Κλείσιμο


Ο Βαράντκαρ είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γκέι.

Μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την ομοφυλοφιλία του κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος του 2015 για τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, μια κίνηση που επικροτήθηκε από μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης