Γαλλία: Αυτή είναι η 35χρονη καλλονή που μάγεψε τον υπουργό Εσωτερικών

Γαλλία: Αυτή είναι η 35χρονη καλλονή που μάγεψε τον υπουργό Εσωτερικών

Την αγκάλιαζε τρυφερά στις 9 Μαρτίου  σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Παρίσι την ώρα που τα «Κίτρινα Γιλέκα» διαδήλωναν στους δρόμους - Η Κλάρα Σ. γεννήθηκε το 1988 στο Neuilly-sur-Seine, κοντά στο Παρίσι. Είναι 31 ετών και έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών

kalloni_gileka
Στο «μάτι» έβαλαν τα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης την αιθέρια ύπαρξη την οποία αγκάλιαζε τρυφερά στις 9 Μαρτίου ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέ, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Παρίσι την ώρα που τα «Κίτρινα Γιλέκα» διαδήλωναν στους δρόμους.

Η Κλάρα Σ., σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Closer» ,είναι η γυναίκα που κόντεψε να του στοιχίσει το υπουργείο μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που το «κίτρινο κίνημα» έδινε μαχητικό παρών στη γαλλική πρωτεύουσα ο Κριστόφ απολάμβανε την βότκα παρέα με την Κλάρα, μία πρώην συνεργάτιδά του.

«Νομίζαμε ότι ήταν μια άγνωστη, αλλά δεδομένων των αποκαλύψεων, η ξανθιά κοντομαλλούσα κυρία που φωτογραφήθηκε στο πλευρό του Γάλλου υπουργού σε μπαρ στο όγδοο διαμέρισμα του Παρισιού ήταν γνωστή του» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Η Κλάρα Σ. γεννήθηκε το 1988 στο Neuilly-sur-Seine, κοντά στο Παρίσι. Είναι 31 ετών και έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών.

Διετέλεσε σύμβουλος στο γενικό προξενείο της Γαλλίας στη Νέα Υόρκη. Εργάστηκε για ένα «φεγγάρι» ως δημοσιογράφος στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι «BFM TV» στη συνέχεια όμως έγινε σύμβουλος υποψηφίου με το δεξιό κόμμα- τότε ήταν το UMP- στην περιφέρεια του Παρισιού, στις βουλευτικές εκλογές του 2017.

Κλείσιμο
Μετά την ήττα του υποψηφίου της, εντάχθηκε στο κυβερνών κόμμα ως σύμβουλος του Κριστόφ Καστανέ.

Δείτε το βίντεο που «έκαψε» τον υπουργό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης