Mums Make Porn: Το ντοκιμαντέρ του Channel 4 που προκαλεί στη Βρετανία

Mums Make Porn: Το ντοκιμαντέρ του Channel 4 που προκαλεί στη Βρετανία

Οι πέντε πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ υποστηρίζουν ότι πήραν την απόφασή τους μετά την αηδία που ένιωσαν από τις ταινίες για ενηλικους που βρήκαν online.

foto-mums-3
Ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ αναμένεται να μεταδοθεί την Τετάρτη από το βρετανικό κανάλι Channel 4 με πέντε μητέρες που αποφάσισαν να γυρίσουν «ηθικό» πορνό το οποίο, όπως λένε, θα το έδειχναν ευχαρίστως στα παιδιά τους.

Οι πέντε πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ «Mums Make Porn» υποστηρίζουν ότι πήραν την απόφασή τους μετά την αηδία που ένιωσαν από τις ταινίες για ενηλικους που βρήκαν online.

Στόχος τους, όωπς λένε, είναι να φτιάξουν μια ταινία πορνό που θα είναι ρεαλιστική και θα προωθεί την θετική στάση απέναντι στο σεξ.

foto-mums-2
foto-mums-1
foto-mums-4
foto-mums-3


Στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν από το κανάλι μαζί με ένα μικρό σε διάρκεια τρέιλερ, δείχνει τις πρωταγωνίστριες να συζητούν με τον σκηνοθέτη και να παρακολουθούν ένα όργιο με γυναίκες.

Κλείσιμο
Το «ταξίδι» ωστόσο στο χώρο του πορνό δεν ήταν εύκολο για τις πέντε γυναίκες με τουλάχιστον μια εξ αυτών να εγκαταλείπει την προσπάθεια μετά από όσα είδε στο διαδικτυακό πορνό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης