Νέο ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Ο υπουργός Εσωτερικών χορεύει και φιλά άγνωστη νεαρή!

Νέο ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Ο υπουργός Εσωτερικών χορεύει και φιλά άγνωστη νεαρή!

Ο παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών Κριστόφ Καστενέ έχει καταγραφεί σε βίντεο να χορεύει και να φιλά μια άγνωστη κοπέλα σε μπαρ του Παρισιού

cristophe-castaner-ekso
Ένα νέο ροζ σκάνδαλο στην «αυλή» του Εμανουέλ Μακρόν, ταράζει τα νερά στη Γαλλία. Πρωταγωνιστής ο 53χρονος παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών υπουργός Εσωτερικών της χώρας Κριστόφ Καστενέ, που εθεάθη να χορεύει αισθησιακά και να φιλά μια άγνωστη κοπέλα σε μπαρ του Παρισιού.

Το σκάνδαλο αποκαλύπτουν δύο περιοδικά, το Voici και το Closer, ενώ στην δημοσιότητα έχει δοθεί και βίντεο με τον συγκεκριμένο χορό του υπουργού, γεγονός που κάνει τους Γάλλους να αναρωτιούνται ακόμα και για το επίπεδο ασφαλείας ενός υπουργού της κυβέρνησης.

Ο γαλλικός Τύπος εξάλλου επισημαίνει και το γεγονός πως όλα αυτά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 10 Μαρτίου, ενώ στη χώρα συνεχίζονται για 18η συνεχή εβδομάδα οι κινητοποιήσεις των «Κίτρινων Γιλέκων».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γάλλος υπουργός βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί σε μια περιοχή πολύ κοντά στο υπουργείο Εσωτερικών ώστε να παρευρεθεί σε δείπνο.

Λίγο μετά τις 2 το πρωί όμως και ενώ δεν ήταν μαζί του ούτε ένας άντρας της προσωπικής του ασφάλειας, ο υπουργός βρέθηκε σε μια άλλη γιορτή, στο ίδιο μαγαζί. Αφού ήπιε μερικά ποτήρια βότκα, όπως αναφέρει το Closer εθεάθη να χορεύει σφιχταγκαλιασμένος με νεαρή κοπέλα ονόματι Έμα, ενώ λίγο αργότερα της φιλούσε το μπράτσο.

Μάλιστα οι αποκαλύψεις δεν βασίζονται μόνο σε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αλλά αντίθετα κάποιοι από αυτούς έχουν τραβήξει και βίντεο που ήδη έχει δημοσιοποιηθεί.

Κλείσιμο
Ο 53χρονος Κριστόφ Καστανέρ είναι με την σύζυγό του Ελέν για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν μαζί δύο κόρες. Παλαιότερα η Liberation είχε αποκαλύψει ότι ο Καστανέρ ήταν λάτρης της νύχτας και του πόκερ, προτού απαρνηθεί την «αμαρτωλή» ζωή και επιστρέψει στο πανεπιστήμιο ώστε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης