«Πάρτι» στο Twitter με τη νέα γκάφα του Τραμπ: Μαντέψτε πώς αποκάλεσε τον Τιμ Κουκ της Apple!

«Πάρτι» στο Twitter με τη νέα γκάφα του Τραμπ: Μαντέψτε πώς αποκάλεσε τον Τιμ Κουκ της Apple!

Hint: Οι Μαρκ Facebook, Τζεφ Amazon και Μπιλ Microsoft περιμένουν τη σειρά τους... 

trump-cook
Μπορεί ο Τιμ Κουκ να είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υποχρεωμένος να θυμάται το όνομά του.

Ο Τραμπ εξάλλου, έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του, για να θυμάται πώς λέγεται ο κάθε... τυχάρπαστος CEO της Apple, του τεχνολογικού κολοσσού που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των πιο πολύτιμων εταιρειών για την αμερικανική οικονομία.

Ας μην είμαστε όμως αυστηροί με τον Αμερικανό πρόεδρο: Το όνομα του Τιμ Κουκ έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με την εταιρία της οποίας είναι επικεφαλής, που ήταν αναμενόμενο στο μυαλό του Τραμπ να... μετατραπεί σε «Τιμ Apple».

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Έτσι ακριβώς αποκάλεσε ο Τραμπ τον CEO της Apple (και μάλιστα κατά πρόσωπο) την ώρα που τον παρουσίαζε σε μια συνάντηση που είχε με κορυφαία στελέχη βιομηχανιών των ΗΠΑ για να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν το εργατικό δυναμικό της χώρας.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε τις θέσεις εργασίας. Έχουμε τόσες πολλές εταιρείες. Άνθρωποι σαν τον Τιμ που επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και πραγματοποιούν όλα αυτά που οραματιζόμουν από την αρχή της θητείας μου. Του έλεγα, "Τιμ πρέπει να δραστηριοποιηθείτε εδώ". Πραγματικά έχετε κάνει μια πραγματικά τεράστια επένδυση στη χώρα. Το εκτιμούμε πάρα πολύ, Τιμ Apple», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, δίνοντας το έναυσμα για... ατέλειωτη καζούρα στα social media.

Δείτε παρακάτω το επίμαχο κλιπ και μερικά από τα πιο πετυχημένα σχόλια των χρηστών στο Twitter
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης