Τραμπ, ο... προστάτης των ομοφυλόφιλων όλου του κόσμου

19899377

Η αμερικανική κυβέρνηση ξεκινά εκστρατεία κατά της ποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας - H ιδέα ανήκει στον Αμερικανό πρέσβη στη Γερμανία

Παγκόσμια εκστρατεία για να μπει τέλος στην ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας ξεκινά η αμερικάνικη κυβέρνηση με αξιωματούχους να δηλώνουν ότι είναι απαράδεκτο σε τουλάχιστον 70 χώρες του κόσμου, να θεωρείται σήμερα έγκλημα το να είναι κάποιος gay.

Όπως αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο αμερικανικό δίκτυο «NBC News», ακόμη και σήμερα, στο Ιράν οι ομοφυλόφιλοι οδηγούνται στην αγχόνη.

Η Ουάσινγκτον, δια στόματος του Αμερικανού πρεσβευτή στη Γερμανία, Ρίτσαρντ Γκρένελ, ανακοίνωσε ότι ξεκινά μία παγκόσμια προσπάθεια στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.

Η αμερικανική πρεσβεία στο Βερολίνο προσκάλεσε χθες ακτιβιστές της διεμφυλικής κοινότητας (LGBT) απ΄όλη την Ευρώπη.

«Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ασκηθούν πιέσεις για την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφυλίας σε περιοχές κυρίως στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Καραϊβική.

«Σχετικά με αυτό, στον 21ο αιώνα, πάνω από 70 χώρες εξακολουθούν να έχουν νόμους που ποινικοποιούν το καθεστώς ή τη συμπεριφορά της διεμφυλικής κοινότητας», ανέφερε Αμερικανός αξιωματούχος που συμμετείχε στην εκδήλωση.

H ιδέα αυτή ανήκει στον Αμερικανό πρέσβη στη Γερμανία, τον πιο υψηλόβαθμο Αμερικανό αξιωματούχο που έχει δηλώσει ανοιχτά ομοφυλόφιλος, όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο «NBC News» .

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Bild», ο Ρίτσαρντ Γκρένελ κούνησε το δάκτυλο στον μεγαλύτερο εχθρό των ΗΠΑ- το Ιράν - υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι, «ο νεαρός ομοφυλόφιλος που απαγχονίστηκε σε κεντρική πλατεία της Τεχεράνης θα πρέπει να μας αφυπνίσει όλους όσοι υποστηρίζουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα»....

«Οι βάρβαρες δημόσιες εκτελέσεις είναι πάρα πολύ συνηθισμένες σε μια χώρα όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις θεωρούνται έγκλημα και τιμωρούνται με μαστίγωμα και θάνατο».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Κώστας

Ο ίδιος ο Τράμπ έχει δείξει τάσεις ομοφυλοφιλίας, έβγαλε το πουκάμισο ο Βλαδίμηρος και ο Τράμπ έγινε η σκυλα του, είδε ένα αρρενωπό δικηγόρο στη τηλεόραση του FOX news και τον προσέλαβε πριν τον συναντήσει, όταν ο δικηγόρος πήγε στο λευκό οίκο με τη γυναίκα του ο Τράμπ άλλαξε γνώμη. Πάντα μιλάει για strong men όπως ο Ερτογάν ο Πούτιν και άλλους ενώ κάθε φορά που μιλάει για κάποιον εμφανίσιμο άντρα άθελα του ρουφάει τα χείλη του. Μέχρι τώρα δεν κρύβονταν ο παράς και ο βήχας, έλα όμως!

456

Τα σχόλια σου είναι ο ορισμός της ομοφοβίας. Πάντα όταν θέλαμε να μειώσουμε κάποιον τον βγαζαμε π*υστη. Με αυτή την κομπλεξική συμπεριφορά άνθρωποι με διαφορετικό σεξουαλικό προορισμο περιθωριοποιούνται και οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία. Η ανθρωπότητα προχώρησε και η κίνηση του Τραμπ προσπαθεί να τραβήξει σε αυτή την κατεύθυνση και τους τελευταίους απολίτιστους λαούς που έμειναν να σκοτώνουν το διαφορετικό. Κάνε update στον 21ο αιώνα και άσε τις σάχλες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης