Συναγερμός στις βρετανικές Αρχές από τη νέα μέθοδο με την οποία διαρρήκτες μπαίνουν σε σπίτια

Συναγερμός στις βρετανικές Αρχές από τη νέα μέθοδο με την οποία διαρρήκτες μπαίνουν σε σπίτια

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες χρησιμοποιώντας αυτή την νέα τεχνική, την οποία οι αρχές δεν είχαν ξαναδει μέχρι τώρα, μπούκαραν στο σπίτι και έκλεψαν μεταξύ άλλων και τα κλειδιά ενός Audi, αξίας 30.000 δολαρίων

Burglar
Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές εξαιτίας μίας νέας τεχνικής που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισβάλουν στα σπίτια ανυποψίαστων ανθρώπων στο Λονδίνο.

Οπως κατέγραψε και κάμερα ασφαλείας στο Μπράνφορντ του Λονδίνου, δύο κλέφτες φορώντας κουκούλες, καίνε με πυρσό την κλειδαριά ενός σπιτιού και την ανοίγουν με απίστευτη ευκολία, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι αδίστακτοι διαρρήκτες χρησιμοποιώντας αυτή την νέα τεχνική, την οποία οι αρχές δεν είχαν ξαναδει μέχρι τώρα, μπούκαραν στο σπίτι και έκλεψαν μεταξύ άλλων και τα κλειδιά ενός Audi, αξίας 30.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία,η τεχνική αυτή γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη στην Βρετανία, καθώς οι κλέφτες χρησιμοποιούν την φωτιά για να σπάσουν με περισσότερη ευκολία τις κλειδαριές.

Το τελευταίο περιστατικό, συνέβη σήμερα στις 4 το πρωί, ενώ έχουν προηγηθεί μία σειρά από παρόμοια περιστατικά στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι εγκληματίες στοχεύουν σπίτια με πόρτες εισόδου PVC, όπου λιώνουν τις κλειδαριές για να εισέλθουν στο ακίνητο.

Κλείσιμο
Πάντως ο κάτοχος του αυτοκινήτου δήλωσε στην Mirrror, πως σύμφωνα με τις αρχές δεν υπάρχει κανένα ίχνος DNA πάνω στις κλειδαριές, καθώς ήταν όλες καμένες, πράγμα που σημαίνει η αστυνομία δεν έχει στην διάθεσή της κανένα στοιχείο, παρά μόνο το οπτικοακουστικό υλικό που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης