Αφιέρωμα στις ελληνικές γεύσεις από εφημερίδα της Αυστραλίας

Αφιέρωμα στις ελληνικές γεύσεις από εφημερίδα της Αυστραλίας

Στο ένθετο Epicure της έγκυρης εφημερίδας της Αυστραλίας The Age παρουσιάζονται τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια, οι κορυφαίοι Έλληνες σεφ της Μελβούρνης, συνταγές αλλά και τα ξεχωριστά προϊόντα που παράγει η ελληνική γη και διατίθενται στην Αυστραλία. Από τυριά μέχρι κρόκο και μαστίχα.

Αφιέρωμα στις ελληνικές γεύσεις από εφημερίδα της Αυστραλίας
Αφιερωμένο στα ελληνικά τρόφιμα είναι το ένθετο Epicure της έγκυρης εφημερίδας της Αυστραλίας The Age. Στις 29 έγχρωμες σελίδες του αφιερώματος παρουσιάζονται τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια, οι κορυφαίοι Έλληνες σεφ της Μελβούρνης, συνταγές αλλά και τα ξεχωριστά προϊόντα που παράγει η ελληνική γη και διατίθενται στην Αυστραλία. Από τυριά μέχρι κρόκο και μαστίχα.

"Ο Επίκουρος ζει στη Μελβούρνη" γράφει η εφημερίδα και προσθέτει πως "παραδοσιακές νοστιμιές από κάθε γωνιά της Ελλάδας βρίσκονται στα εστιατόρια αλλά και στα ελληνικά σπίτια της πόλης που τώρα δημιουργεί και την δική της, ξεχωριστή παράδοση στην ελληνική διατροφή".

"Οι Έλληνες", αναφέρεται στο δημοσίευμα, "φτιάχνουν φαγητά για την ψυχή" ενώ υπογραμμίζονται και τα ευεργετήματα της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής "κάτι που μπορεί να ξεχνούν πολλοί Έλληνες, αλλά ανακαλύπτουν τώρα οι Αυστραλοί".

Το αφιέρωμα προσφέρει μέχρι και γαστρονομικό οδηγό στην Ελλάδα, καταστήματα που πουλάνε ελληνικά τρόφιμα και ποτά αλλά και βιβλία ελληνικής μαγειρικής ενώ, όπως είναι αναμενόμενο, προβάλλεται ιδιαίτερα ο πολυβραβευμένος ομογενής σεφ Γιώργος Καλομπάρης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης