Σοκ στο Τέξας: Μία 28χρονη ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγός της... την τσιμέντωσε!

Σοκ στο Τέξας: Μία 28χρονη ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγός της... την τσιμέντωσε!

Την έριξε από γέφυρα του Τέξας και το πτώμα της βρέθηκε αρκετές ημέρες αργότερα

arellano11
Σοκαρισμένη η πολιτεία του Τέξας παρακολουθεί τα τελευταία 24ωρα την τραγική εξέλιξη που είχε η εξαφάνιση μιας 28χρονης γυναίκας. Όπως προέκυψε μετά από την έρευνα της αστυνομίας δεν πρόκειται για μια απλή εξαφάνιση αλλά για μια ειδεχθή δολοφονία με δράστη τον σύζυγο της 28χρονης.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες οι γονείς της Ελίζαμπεθ Αρελάνο κατήγγειλαν στις αρχές την εξαφάνιση της. Όπως είπαν η νεαρή γυναίκα είχε συνάντηση με τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και από τότε δεν έδωσε ξανά κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς η Ελίζαμπεθ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από 10 χρόνια γάμου.

Αρχικά, ο 36χρονος Ροντόλφο Αρελάνο αρνιόταν πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, ωστόσο μετά από πολύωρες ανακρίσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει πως αφού πρώτα προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στη Ελίζαμπεθ στη συνέχεια την ξυλοκόπησε μέχρι να πέσει αναίσθητη κι αφού έδεσε ένα κομμάτι τσιμέντο στον λαιμό της, την έριξε από γέφυρα στα νερά λίμνης.

Η σορός της άτυχης γυναίκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της dailymail, εντοπίστηκε από διασώστες αρκετές ημέρες αργότερα, ενώ ο Αρελάνο ήδη καταδικάστηκε από δικαστήριο του Σαν Αντόνιο σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς καμία δυνατότητα αποφυλάκισης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης