Δαμασκός: Τουλάχιστον 11 νεκροί από τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα

Δαμασκός: Τουλάχιστον 11 νεκροί από τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα

Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα μέσω Twitter ότι εξαπέλυσε βομβαρδισμούς στη Συρία εναντίον ιρανικών θέσεων

damascus
Τα ισραηλινά πυραυλικά πλήγματα εναντίον θέσεων του συριακού καθεστώτος καθώς και του Ιράν, συμμάχου της Δαμασκού, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 11 μαχητές, ανάμεσά τους δύο σύροι στρατιωτικοί, ανέφερε η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν στόχους στην περιοχή της Δαμασκού, σύμφωνα με τη ΜΚΟ.



Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα μέσω Twitter ότι εξαπέλυσε βομβαρδισμούς στη Συρία εναντίον ιρανικών θέσεων.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, οι συστοιχίες της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν πάνω από 30 πυραύλους Κρουζ και κατευθυνόμενες βόμβες κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επιδρομής που εξαπέλυσε το Ισραήλ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Κλείσιμο


Τα ισραηλινά πυραυλικά πλήγματα, τα οποία μεταξύ άλλων στοχοθέτησαν αποθήκες και ένα αεροδρόμιο στο νοτιοανατολικό τμήμα της Δαμασκού, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις σύρους στρατιώτες και τραυμάτισαν άλλους έξι, πρόσθεσε το επιτελείο του ρωσικού στρατού, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού στρατού, τα πλήγματα προκάλεσαν επίσης ζημιές στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μέσω Twitter ότι στοχοθέτησε θέσεις «της δύναμης Κουντς του Ιράν» στη Συρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης