Το άβαταρ Μικέλα Σούσα που κάνει θραύση στο Ιnstagram

Το άβαταρ Μικέλα Σούσα που κάνει θραύση στο Ιnstagram

Η Μικέλα Σούσα είναι προιόν τρισδιάστατου λογισμικού, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» -  Το άβαταρ δίνει συμβουλές μόδας και ομορφιάς στους συνδρομητές του κοινωνικού δικτύου - Το άβαταρ από τη Βραζιλία δημιουργήθηκε το 2016 και ήδη μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές

mikela
Η «ψεύτικη μούσα» των επενδυτών στο Instagram ονομάζεται Mικέλα Σούσα.

Είναι 19 ετών και κάνει το μοντέλο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εμπνέοντας τους επιχειρηματίες.  Η Μικέλα από τη Βραζιλία διαφημίζει όλο σκέρτσο τα προϊόντα τους.

Η Μικέλα Σούσα είναι προιόν τρισδιάστατου λογισμικού, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde». Το άβαταρ δίνει συμβουλές μόδας και ομορφιάς στους συνδρομητές του κοινωνικού δικτύου.

«Τι μάρκα είναι το σακάκι σας;» «Είστε ντυμένοι σήμερα με Chanel;»,«Ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς σας;» Αυτά είναι ορισμένα από τα σχόλιά της στο Instagram.
Το άβαταρ από τη Βραζιλία δημιουργήθηκε το 2016 και ήδη μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές.

Έχει την δική της ιστοσελίδα στη Wikipedia, δίνει συνεντεύξεις και υποστηρίζει ένθερμα το κίνημα «Black Lives Matter» (Η ζωή των μαύρων μετράει).

Κλείσιμο
Σύμφωνα με μια έκθεση της «Launchmetrics (Απρίλιος 2018), μιας πλατφόρμας που ειδικεύεται στην μέτρηση των επιπτώσεων των διαδικτυακών επιρροών, σχεδόν το 46% των κορυφαίων λογότυπων πολυτελούς μόδας και ομορφιάς προτιμούν σαφέστατα να συνεργάζονται με όσους δεν έχουν μεγάλη επιρροή (από 10.000 followers έως 100.000 followers).

H Μικέλα Σούσα, γνωστή ως Λιλ Μικέλα, είναι ένα φανταστικό μοντέλο στο Instagram αλλά και καλλιτέχνης.

Τον Αύγουστο του 2017, κυκλοφόρησε το πρώτο της single, υπό τον τίτλο:«Not Mine».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης