Πρίγκιπας Φίλιππος: Ξανά στο τιμόνι μετά το τροχαίο και χωρίς ζώνη

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ξανά στο τιμόνι μετά το τροχαίο και χωρίς ζώνη

Δύο ημέρες μετά το τροχαίο, φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και «Τhe Sun» δείχνουν τον 97χρονο Δούκα, να οδηγεί μόνος του στο κτήμα Sandringham ένα νέο Land Rover χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας.

filip_car
«Δεν βάζει μυαλό» ο σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ καθώς, λίγες ώρες μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, η αστυνομία του Νόρφολκ τον εντόπισε να οδηγεί χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας. Η αστυνομία έκανε στον πρίγκιπα Φίλιππο τις δέουσες υποδείξεις, όπως ανέφερε εκπρόσωπός της, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC.

Την ίδια ώρα, η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε τον Freelander του δούκα του Εδιμβούργου, κατηγορεί τα βρετανικά Ανάκτορα ότι δεν ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση.

Η 45χρονη Έμα Φεργουέδερ, μητέρα δύο παιδιών, που απεικονίζεται πιο κάτω, υπέστη κάταγμα στον καρπό κατά την σύγκρουση των δύο οχημάτων την περασμένη Πέμπτη- του τζιπ που οδηγούσε ο Φίλιππος και του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η ίδια. Η Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Mirror», υποστήριξε ότι ο Δούκας και τα Ανάκτορα δεν της ζήτησαν συγγνώμη.
emma_troxaio


Η Έμα επέβαινε σ΄ένα Κia το οποίο οδηγούσε μία 28χρονη γυναίκα. Το μόλις εννέα μηνών μωρό της επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο.
Εκπρόσωπος του βρετανικού Παλατιού δήλωσε ότι, μετά το τροχαίο, ο πρίγκιπας Φίλιππος επικοινώνησε με τους επιβάτες του αυτοκινήτου που τράκαρε με το αυτοκίνητό του για να τους ευχηθεί «καλή ανάρρωση».

Από την πλευρά της, όμως, η Φεργουέδερ έσπευσε να υποστηρίξει:«Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή... Ο Δούκας δεν είπε ούτε καν συγγνώμη»...Ήταν ένας τόσο τραυματική και επώδυνη στιγμή και θα περίμενα περισσότερα από τη βασιλική οικογένεια", πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έστειλε ούτε ευχές για ανάρρωση.

Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Sandringham.

Κλείσιμο
Δύο ημέρες αργότερα, φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και «Τhe Sun» δείχνουν τον 97χρονο Δούκα, να οδηγεί μόνος του στο κτήμα Sandringham ένα νέο Land Rover χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Norfolk υποστήριξε ότι οι αρχές είχαν υπόψη τους το επίμαχο φωτογραφικό υλικό και ήδη είχαν μιλήσει στον οδηγό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης