Έκρυψε έναν... βόα στον καβάλο του και πήγε να μπει στο αεροπλάνο!

Έκρυψε έναν... βόα στον καβάλο του και πήγε να μπει στο αεροπλάνο!

Ο επιβάτης, του οποίου η εθνικότητα δεν έχει γίνει γνωστή, κίνησε τις υποψίες του προσωπικού ασφαλείας λόγω του αρκετά μεγάλου εξογκώματος που είχε στο παντελόνι του

boaaa
Το «πιο παράξενο εύρημα» για το 2018 αποκάλυψε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που πραγματοποιεί του ελέγχους ασφαλείας των επιβατών στο αεροδρόμιο Σόνενφελντ του Βερολίνου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η πιο αλλόκοτη και σοκαριστική στιγμή για το προσωπικό ήταν την παραμονή των Χριστουγέννων όταν, κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου ενός 43χρονου άνδρα που επρόκειτο να ταξιδέψει από τη Γερμανία στο Ισραήλ, εντοπίστηκε πάνω του ένας... βόας μήκους 40 εκατοστών!

Ο επιβάτης, του οποίου η εθνικότητα δεν έχει γίνει γνωστή, κίνησε τις υποψίες του προσωπικού ασφαλείας λόγω του αρκετά μεγάλου εξογκώματος που είχε στο παντελόνι του.

Όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει τι έκρυβε στον φουσκωμένο καβάλο του, εκείνος έβγαλε έναν μικρό υφασμάτινο σάκο, στο οποίο είχε στριμώξει κακήν κακώς το ζωντανό φίδι.

Ο ριψοκίνδυνος επιβάτης δεν διέθετε έγγραφα ιδιοκτησίας του φιδιού, και έτσι ο βόας κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε σε κέντρο προστασίας των ζώων στο Βρανδεμβούργο.

main-1
main-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης