Νέοι χλευασμοί Τραμπ για το διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος: Πολύ λυπάμαι, «Μπόζο», που... την πάτησες!

Νέοι χλευασμοί Τραμπ για το διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος: Πολύ λυπάμαι, «Μπόζο», που... την πάτησες!

Ο διασυρμός του CEO της Amazon από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά είναι προφανώς ό,τι καλύτερο έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στον Αμερικανό πρόεδρο, που φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τα... βάσανα του άσπονδου εχθρού του

Trump-grothies
Το διαζύγιο του Τζεφ Μπέζος και ο διασυρμός του από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, τύπου National Enquirer, είναι προφανώς ό,τι καλύτερο έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στον Αμερικανό πρόεδρο, που φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τα... βάσανα του άσπονδου εχθρού του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Ντόναλντ Τραμπ προσέφυγε - όπως πάντα - στο Twitter για να χλευάσει τον CEO της Amazon και ιδιοκτήτη της Washington Post, μιας εφημερίδας που ασκεί σφοδρή κριτική στον Τραμπ από την έναρξη της θητείας του.

Ο Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει σπόντες κατά της αξιοπιστίας της Washington Post, να επαινέσει τον National Enquirer για το «ακριβές ρεπορτάζ» του, και να αποκαλέσει τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο... «Μπόζο», παραπέμποντας φυσικά στον διάσημο κλόουν!

«Πολύ λυπήθηκα όταν πληροφορήθηκα ότι ο Τζεφ Μπόζο καταστράφηκε από έναν ανταγωνιστή του, του οποίου το ρεπορτάζ, κατά την άποψή μου, είναι πολύ πιο ακριβές από εκείνο της εφημερίδας συμφερόντων του, της Washington Post της Amazon. Ελπίζω η εφημερίδα να περάσει σύντομα σε καλύτερα και πιο υπεύθυνα χέρια», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο «τιτίβισμά» του.

Ο National Enquirer, το «κουτσομπολίστικο» περιοδικό που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Τραμπ, αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Τζεφ Μπέζος διατηρούσε παράνομο δεσμό εδώ και οκτώ περίπου μήνες με την επίσης παντρεμένη πρώην τηλεπαρουσιάστρια, Λόρεν Σάντσεζ.

Λίγο πριν δημοσιευθούν τα καυτά μηνύματα που αντάλλαζε το ζευγάρι, ο CEO της Amazon ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, θέλοντας προφανώς να «προλάβει» το σκάνδαλο και να περιορίσει την έκτασή του.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο σκανδαλοθηρικό περιοδικό, που πλέον έχει βαλθεί να καταστρέψει τον Μπέζος, είχε «παραδεχτεί» τον περασμένο Δεκέμβρη ότι είχε εξαγοράσει τη σιωπή μιας γυναίκας που ισχυριζόταν ότι είχε παράνομη σχέση με τον Τραμπ το 2016. Στόχος αυτής της κίνησης ήταν προφανώς να «θάψουν» το συγκεκριμένο story ώστε να μην επηρεάσει την έκβαση των εκλογών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης