Σάλος στη Δανία: Πατέρας βίασε την κόρη του την ημέρα του γάμου της

Σάλος στη Δανία: Πατέρας βίασε την κόρη του την ημέρα του γάμου της

Ο 50χρονος αρχικά υποστήριξε ότι δεν θυμόταν και ακολούθως ότι... έκανε λάθος, μπερδεύοντας την κόρη του με τη γυναίκα του - Συγκλονιστικός διάλογος του θύματος με τον θύτη στο δικαστήριο

rape_denmark
Μία μοναδική για τη χώρα και σπάνια σε συνολικότερο επίπεδο υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία στη Δανία. Πρωταγωνιστής της τραγικής, όσο και θλιβερής αυτής ιστορίας, είναι ένας πατέρας, ο οποίος βίασε την κόρη του την ημέρα που εκείνη παντρευόταν.

Κατά την απολογία του στην αστυνομία, ο ίδιος υποστήριξε ότι μπέρδεψε την κόρη του με τη σύζυγό του, γεγονός που δεν στηρίζεται από τα γεγονότα. Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε τον Αύγουστο, σε περιοχή έξω από την πόλη Κόλντινγκ, στη νότια Δανία. Η 20χρονη κοπέλα είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της μετά την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής, όταν ο 50χρονος πατέρας της μπήκε στο δωμάτιο και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και η κόρη είχαν διακόψει για μεγάλο διάστημα τις σχέσεις τους. Λίγο πριν τον γάμο, ωστόσο, τα ξαναβρήκαν και ο πατέρας έλαβε κανονικά την πρόσκλησή του για την τελετή.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η 20χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και η συμπεριφορά της άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τότε, οι συγγενείς της τη μετέφεραν στο γαμήλιο δωμάτιο, προκειμένου να ηρεμήσει.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 50χρονος πατέρας πήγε στο δωμάτιο και ξάπλωσε στο κρεβάτι, ενώ η σύζυγός του κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, αλλά στην άλλη πλευρά, έχοντας καταναλώσει επίσης μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Στη δίκη που διεξήχθη σήμερα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο εισαγγελέας, ωστόσο, με βάση την έρευνα που έκανε, ανέλυσε τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, λέγοντας ότι στο διάστημα από τις 4 το πρωί έως τις 4:45, ο πατέρας έπιασε με δύναμη το στήθος της κόρης του και της άνοιξε με τη βία τα πόδια. Εκείνη τού έλεγε να σταματήσει και τον έσπρωχνε. Τότε ο 50χρονος πατέρας την πίεσε ακόμη πιο δυνατά, ενώ εκείνη τον καλούσε να την αφήσει.

Κλείσιμο
Ο πατέρας, αφού πρώτα υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τίποτα, ακολούθως είπε ότι μπερδεύτηκε και ότι την πέρασε για τη σύζυγό του. Ο μεταξύ τους διάλογος είναι συγκλονιστικός:

-«Ο ισχυρισμός σου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός από μένα. Σου ζήτησα ευγενικά να με αφήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, συνέχισες», είπε η 20χρονη κόρη.

-«Λυπάμαι. Ήταν ένα λάθος. Λυπάμαι. Νόμιζα πως είναι η γυναίκα μου. Μπορούμε να διατηρήσουμε την επαφή μας; Λυπάμαι», είπε ο πατέρας.

Η απολογία του 50χρονου πατέρα δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο τον έκρινο ένοχο για βιασμό, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης