Απίστευτο: Ινδός κανίβαλος έσφαξε τη μάνα του και ήπιε το αίμα της!

Απίστευτο: Ινδός κανίβαλος έσφαξε τη μάνα του και ήπιε το αίμα της!

Η αστυνομία βρήκε βιβλία «Μαύρης Μαγείας» και πιστεύει ότι ο δράστης σκότωσε τη μάνα του για να τη θυσιάσει, αφού, όπως ανέφεραν και γείτονες, έκανε συχνά λόγους για ανθρωποθυσίες

0_PAY-A-suspected-vampire-cannibal
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός «κανίβαλου» που έσφαξε τη μάνα του και ήπιε το αίμα της έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Ινδία, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο 27χρονος Ντιλίπ Γιαντάβ φέρεται να επιτέθηκε με τσεκούρι στην 50χρονη μητέρα του, Σουμαρίγια, κατηγορώντας την ότι «κατέστρεψε το γάμο» του. Την αποκάλεσε «μάγισσα» που ευθύνεται για τους πρόωρους θανάτους του πατέρα του και αδελφού του προτού την κόψει κομματάκια, που πέταξε στη συνέχεια στη φωτιά για να καούν στο σπίτι τους στην περιοχή Κόρμπα.

Αυτόπτης μάρτυς του φρικιαστικού εγκλήματος στο χωριό Ραμακατσάρ έγινε μια γειτόνισσα, που δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ.

«Έτρεμα απ’ το φόβο και είχα κολλήσει με την πλάτη στον τοίχο την ώρα που συνέβαινε το μακελειό», είπε κάτωχρη από το φόβο η Σαμιράν Γιαντάβ στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα πλησίασε το σπίτι όταν άκουσε «περίεργους θορύβους» και πάγωσε όταν είδε τον 27χρονο να καταφέρνει απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι, το σβέρκο και το στέρνο της μητέρας του, προτού αρχίσει να ρουφά αίμα από τις πληγές της, την ώρα που εκείνη ξεψυχούσε. Στη συνέχεια ο μανιακός φονιάς έσυρε το πτώμα της άτυχης 50χρονης στο σπίτι και το κατέκοψε, προτού το πετάξει στη φωτιά και εξαφανιστεί.

Η γειτόνισσα γύρισε στο σπίτι της, αλλά δεν βρήκε το θάρρος να μιλήσει σε κανέναν για το λουτρό αίματος της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μέχρι που πήγε και κατήγγειλε το συμβάν την περασμένη Πέμπτη στην αστυνομία.

Κλείσιμο
Άνδρες της Σήμανσης βρήκαν τέφρα, αποτεφρωμένα οστά και κομμάτια ανθρώπινης σάρκας στο «σπίτι του τρόμου» καθώς και κηλίδες αίματος στο δάπεδο και τους τοίχους και ένα τσεκούρι.

Η αστυνομία βρήκε επίσης βιβλία «Μαύρης Μαγείας» και πιστεύει ότι ο δράστης σκότωσε τη μάνα του για να τη θυσιάσει, αφού, όπως ανέφεραν και γείτονες, έκανε συχνά λόγους για ανθρωποθυσίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης