Ρωσία: Στους εννέα οι νεκροί από την κατάρρευση της 10ώροφης πολυκατοικίας

Ρωσία: Στους εννέα οι νεκροί από την κατάρρευση της 10ώροφης πολυκατοικίας

Εντοπίστηκαν άλλα  δύο θύματα στα συντρίμμια - Αγνοούνται ακόμη 30 άνθρωποι - Μωρό δέκα μηνών ανασύρθηκε ζωντανό έπειτα από 35 ώρες στα χαλάσματα

20509926
Άλλοι δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα ερείπια της πολυώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαγκνιτογκόρσκ, στα Ουράλια, όπως ανέφερε η υπηρεσία που έχει αναλάβει το έργο της έρευνας και διάσωσης των εγκλωβισμένων.

Με τον εντοπισμό των δύο νέων θυμάτων, ο προσωρινός απολογισμός ανέρχεται πλέον στους 9 νεκρούς. Ωστόσο, αγνοείται ακόμη η τύχη τουλάχιστον 30 ενοίκων.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επικοινώνησε τηλεφωνικά με στελέχη του υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστροφών και ευχαρίστησε όλους τους διασώστες για το ανιδιοτελές έργο τους.

Θαύμα στα συντρίμμια

Από τα  χαλάσματα της μοιραίας  πολυκατοικίας, ωστόσο, ανασύρθηκε ζωντανό ένα  βρέφος 10 μηνών, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το τοπικό κέντρο των υπηρεσιών διάσωσης.

Το μικρό αγοράκι  κατάφερε να αντέξει, παρά το γεγονός ότι παρέμεινε εκτεθειμένο σε πολικές θερμοκρασίες για 35 ώρες και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Η έκρηξη εκτιμάται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου, καταστρέφοντας 48 διαμερίσματα σε μία πολυκατοικία 10 ορόφων στην βιομηχανική πόλη Μαγκνιτογκόρσκ των νότιων Ουραλίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης