Ταϊλάνδη: YouTuber κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή κριτίκαρε το φόρεμα της κόρης του «βασιλιά με το μπουστάκι»!

Ταϊλάνδη: YouTuber κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή κριτίκαρε το φόρεμα της κόρης του «βασιλιά με το μπουστάκι»!

Οι στιλιστικές επιλογές αλλά και δημιουργίες της βασιλικής οικογένειας είναι προφανώς υπεράνω κριτικής 

naritana
Μια δημοφιλής YouTuber από την Ταϊλάνδη μπορεί να βρεθεί στην φυλακή εξαιτίας ενός αρνητικού σχολίου που δημοσίευσε στο Facebook, και αναφερόταν σε μια τουαλέτα για την Miss Universe, την οποία σχεδίασε η ίδια η πριγκίπισσα της χώρας της.

Η Wanchaleom Jamneanphol, που έχει μια αρκετά πετυχημένη παρουσία στα social media, παραβίασε την αυστηρή νομοθεσία της χώρας που απαγορεύει να λέγεται ή να γράφεται το παραμικρό αρνητικό σχόλιο για την βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης.

Θεωρώντας ίσως ότι το σχόλιό της δεν θα λάμβανε μεγάλη έκταση, η YouTuber και influencer είπε ότι η τουαλέτα που σχεδίασε η πριγκίπισσα Sirivannavari Nariratana για την εστεμμένη του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe είναι «άσχημη».

Η επέμβαση της δικαιοσύνης ήταν άμεση, και πλέον έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της νεαρής, μετά από καταγγελία που έκανε ο Ταϊλανδέζος εκατομμυριούχος και επίδοξος πολιτικός, Kitjanut Chaiyosburanato.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα διάσημο άτομο στην online κοινότητα εξέφρασε μια τόσο αρνητική άποψη που επηρεάζει τη φήμη της χώρας. Πρόκειται για μια άκρως ανεύθυνη συμπεριφορά», τόνισε ο Chaiyosburanato.


Κλείσιμο


Παρά το γεγονός ότι η Jamneanphol διέγραψε το σχόλιό της και ζήτησε συγγνώμη online, τονίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει τον υψηλό θεσμό της μοναρχίας και την ίδια την πριγκίπισσα, η υπόθεση έχει πάρει ήδη την δικαστική οδό.

Η πριγκίπισσα Nariratana είναι η μοναχοκόρη του Βασιλιά Vajiralongkorn, του διάσημου πλέον «βασιλιά με το μπουστάκι», οι στιλιστικές επιλογές του οποίου είχαν συζητηθεί πολύ στο παρελθόν, από διεθνή ΜΜΕ φυσικά.

Η νεαρή γαλαζοαίματη είναι ιδρύτρια και διευθύντρια του δικού της οίκου υψηλής ραπτικής, Sirivannavari. Θεωρείται η «πιο μοδάτη γαλαζοαίματη» της Ταϊλάνδης και φωτογραφίες της φιγουράρουν συχνά στο Tatler και την Vogue.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης